Per Persson 60 år!

23-03-08 20:00 Cirkus, Stockholm
ca. 120 min
13 år

Per Persson fyller 60 år – firar med bland andra Lars Winnerbäck, Nadja Evelina, Staffan Hellstrand och Tomas Andersson Wij

Organizer
Jubel
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Låtskrivaren och artisten Per Persson har sedan länge skrivit in sig i den svenska musikhistorien. Som bandledare i Perssons Pack har han hyllats av en enig kritikerkår för skivor som ”Äkta hjärtan”, ”Kärlek & dynamit” samt ”Öster om Heden”, och därtill spelat sig till en hängiven publik. I mars 2023 når han den aktningsvärda åldern av 60 år, något som på kommer uppmärksammas av bland andra vännerna Lars Winnerbäck, Nadja Evelina, Staffan Hellstrand och Tomas Andersson Wij. Den 8 mars kommer de tillsammans med Per Persson inta Cirkus för en kväll.

Biljetterna släpps på måndag 28 november kl 10.00.

Om Per Persson:
När Per Persson lämnade Trasse Lindéns Kvintett i slutet på 80-talet kom han att påbörja en resa vilken kom att sätta honom på kartan som en av Sveriges mest skickliga låtskrivare. Bandet han skapade, Perssons Pack, debuterade år 1989 med albumet ”Kärlek och dynamit”. Men mest kända för den breda allmänheten blev de förstås för 1991 års skapelse ”Tusen dagar härifrån”, där en ung Jakob Hellman dyker upp på sång och även spelade in under eget namn. Genom åren har Per Persson spelat in tillsammans med Engmans Kapell, Sofia Karlsson och under 2020 syntes han i Så mycket bättre, där han tillsammans med Plura framförde just ”Tusen dagar härifrån” inför en publik bestående av bland andra Jakob Hellman.

När Perssons pack år 2014 tackade för sig genom en fullsatt spelning på Nalen fortsatte Persson under eget namn. Men det dröjde inte länge innan suget efter att spela i band åter smög sig på, där och då föddes Per Persson & Nya Packet.

Arrangör: Jubel

Åldersgräns: 13 år

Konsertlängd: ca. 120min

 

För rullstolsplats inkl ledsagare – kontakta tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table