FLYTTAS
Queen Extravaganza

22-03-02 19:30 Cirkus
13 år

Queen Extravaganza flyttas fram till ännu icke-bestämt datum. Håll i dina biljetter som kommer gälla till det nya datumet. Information har skickats den 11 januari 2022 till den mejl-adress som angetts vid biljettköp. Nytt datum kommer meddelas så fort det är bestämt, båda på mejl och på www.cirkus.se.    

Organizer
Live Nation

Det officiella Queen tributebandet, Queen Extravaganza, ger sig ut på en efterlängtad turné för att fira Queens 50-årsjubileum!

Queen Extravaganza som är producerat av Roger Taylor och Brian May har tidigare sålt slut flera konserter runt om i världen och nästa år gör de tre stopp i Sverige!

Queen Extravaganza som började turnera redan 2012 består av begåvade musiker handplockade av Roger Taylor och Brian May. Bandet har gjort sig kända för sina turnéer runt om i världen och gjort flertal globala tv-framträdanden. Deras tv-debut på American Idol 2012 fick stor spridning och sågs av över 2 miljoner människor. Sedan dess har bandet mottagit mycket kärlek från sin ständigt växande fanskara, vilket syns tydligt på deras spektakulära shower.

I början på nästa år startar deras turné i Storbritannien där de bland annat kommer att gå i Queens fotspår och framföra ett exklusivt framträdande på Eventim Apollo i London innan de rör sig vidare i Europa. Den 90-minuter långa showen innehåller mer än 20 Queen klassiker hämtade från bandets största hits som ”Bohemian Rhapsody”, ”Another One Bites The Dust”, ”We Will Rock You” och ”We Are the Champions” tillsammans med flera andra favoriter.

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här nedan kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table