Relationspodden
Live

Nya Cirkus, Stockholm
Ca. 90 min

Katrin och Bingo har efter sin avslutade relation byggt upp den eftertraktade och väldigt uppskattade Relationspodden.

Organizer
Leijon Media Gruppen AB
DATUM

Katrin och Bingo har efter sin avslutade relation byggt upp den eftertraktade och väldigt uppskattade Relationspodden.

En podd där de delar med sig av sin vardag som separerade föräldrar med en god relation för barnens skull. Humor, kärlek, ilska, tips och råd.

En podd som hjälpt många relationer i Sverige till ett lyckligt slut och bidragit till bättre relationer mellan separerade föräldrar. Även uppskattad av unga människor som vill lära sig om relationer och hur livet ofta har sin gång.

Längd: ca 90 minuter, ingen paus
Arrangör: Lejon Media Gruppen AB

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se eller via Ticketmaster: 0776 70 77 77


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Look into this too

At Circus we have a wide selection of concerts, shows, musicals, humor shows and gala. Here are some suggestions for other events you may be interested in.

Book a table