Rollspelsklubben presenterar en sista kväll!

23-10-07 18:00 Cirkus, Stockholm
4h inkl paus
16 år

Välkommen till fyra timmar rollspel på Cirkus i Stockholm den 7 oktober. Självklart med en hemlig (och helt otrolig) lineup.

Organizer
All Things Live
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Efter Rollspelsklubbens tvåhundra äventyr har det blivit dags för Isak Jansson att fokusera på nya projekt och låta podden vila. Därför bjuder han in till ett sista äventyr – ett fantasy-rollspel inför publik som aldrig varit mäktigare! Välkommen till fyra timmar rollspel på Cirkus i Stockholm den 7 oktober. Självklart med en hemlig (och helt otrolig) lineup.

Arrangör: All Things Live
Längd: 4h inkl paus
Åldersgräns: 16 år (18 år på efterfesten)

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på telefon: 0776 70 77 77 eller via Cirkus på: tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Look into this too

At Circus we have a wide selection of concerts, shows, musicals, humor shows and gala. Here are some suggestions for other events you may be interested in.

Book a table