Ronny Chieng

24-08-29 19:30 Nya Cirkus, Stockholm
13 år

Komikern Ronny Chieng åker ut på turné – ett stopp i Sverige!

Organizer
Live Nation
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Ronny Chieng är en standup komiker, skådespelare och korrespondent på ”The Daily Show”. Förutom två Netflix standup-specialer har Ronny medverkat i ”Crazy Rich Asians”, Marvels ”Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, ”M3GAN”, ”American Born Chinese”, ”Doogie Kamealoha, M.D.”, ”Vacation Friends 2” och ”Joy Ride”. I höst ger sig Ronny Chieng ut på sin turné ”THE LOVE TO HATE IT TOUR”, där ett stopp blir på Cirkus i Stockholm den 29 augusti.

Ronny Chieng är en mångsidig standupkomiker och skådespelare, född i Malaysia och uppvuxen i både USA och Singapore. Efter att ha utbildat sig vid University of Melbourne började han sin karriär inom komedi i Melbourne 2009 och har sedan dess blivit en internationellt erkänd komiker. Han har turnerat världen över med sina standupkomedishower och har även medverkat i flera TV-produktioner i Australien. Ronny har även skapat och spelat huvudrollen i sin egen TV-serie. Han har vunnit flera priser för sina standupkomedishower och har även uppmärksammats för sina framträdanden på TV. Utöver sitt arbete som komiker har han även gjort succé i filmen ”Crazy Rich Asians” och släppt en hyllad stand-up special på Netflix.

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table