Rörelsen – en politisk soaré

23-02-19 18:00 Livemodern, Stockholm
60 min
18 år

Ett gäng söndagar under våren tar ultra-engagerade personer plats på scen och delar med sig av hur de hittat sitt sätt att vara med och förändra världen.

Organizer
Cirkus Arena & Restaurang

Rörelsen är en politisk soaré där Pernilla Glaser i egenskap av samtalsvärdinna bjuder in ultra-engagerade personer som delar med sig av hur de hittat sitt sätt att vara med och förändra världen. Vi diskuterar varför det kan vara både det tråkigaste och det härligaste att försöka göra skillnad tillsammans med andra, vad som hjälper och vad som förstör. Och hur man kommer lite snabbare framåt till en schysstare planet. Dessutom engagerande låtar med Rörelsens egen hus-musiker Staffan Hellstrand och gästartister.

Medverkande:
Pernilla Glaser, samtalsvärdinna
Staffan Hellstrand, hus-musiker
Shahab Ahmadian, ordförande för Män för jämställdhet
Erik Amnå, professor i statskunskap

 


 

OM LIVEMODERN

Den 12 februari är det premiär för Livemodern, en ny kulturscen i restaurangen på Cirkus på Djurgården. Det blir ett mångsidigt utbud av tänkvärd, utmanande, udda och överraskande programpunkter. Innehållet består av allt från samtal och performance till konserter och dragshows.

 

Cirkus restaurang

Med middagsbiljetten bjuds du på en härlig tvårätters middag bestående av en huvudrätt och efterrätt i samband med föreställningen, givetvis även ett vegetariskt alternativ. Cirkus restaurang är en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table