Royal garage world tour

20-02-24 20:00 Cirkus

Ara Malikian presenterar i denna turné sitt senaste verk “Royal Garage” ett nytt album som släpptes i början av 2019.

Organizer
All Moods Production
Ticket Office
Öppnar 2 h innan
Bar & Restaurant
Öppnar 2 h innan
Köp biljetter

Ara Malikian är en spansk violonist, av libanesiskt ursprung och armenisk härkomst, född 1968 och bosatt i Madrid, Spanien.
Ara Malikian har spelat in mer än 40 album, skapat sin egen orkester och har producerat många shower. Hans två sista turnéer; ”15” och ”The Incredible World Tour of Violin”, har introducerat honom internationellt och han har besökt världens viktigaste huvudstäder med konserter i världens mest prestigefyllda auditorier och teatrar.

ROYAL GARAGE WORLD TOUR
Denna turné presenterar hans senaste verk “Royal Garage” ett nytt album som släpptes i början av 2019. Detta via stora samarbeten med Andrés Calamaro, Enrique Bunbury eller Serj Tankian.

”Mitt förhållande till garagemusiken började 1976, när Libanon-kriget bröt ut. I hela världen repeterade de stora banden i olika garage och skapade nytt ljud och en ny stil som skulle förändra historien av musik, jag ville inte vara kvar utan att vara en del av det draget.
Jag var tio år gammal och min far övertygade mig: Kom igen son, låt oss gå ner till garaget och starta ett rockband som Rollings Stones.
Idag ser jag inte Rock and Roll som bara musik men som kärlek och det är mer än tillräckligt. Sedan kom andra garageband; tyskar, engelsmän, fransmän och spanjorer – det verkar som om jag är förutbestämd för detta och fascinerande saker händer med mig i garaget”Ara Malikian

Book a table