SANDRO CAVAZZA

Cirkus, Stockholm
13 år

Sedan debuten 2017 har Sandro Cavazza berört många. Med 3,5 miljarder streams och artistsamarbeten som Avicii, Kygo och Lost Frequenciesär han en av Sveriges mest framstående röster. Nu meddelar Sandro att han lägger artistkarriären åt sidan.Under nästa år släpper han de sista låtarna som artist och ger en avskedskonsert 13 april 2022 på Cirkus.

Organizer
Live Nation
Ticket Office
Öppnar 2,5 h innan
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5 h innan
DATUM

Som en av de mest internationellt streamade svenska artisterna,med över 3,5 miljarder streams,har Sandro Cavazzas karriär varit minst sagt fartfylld. Genom hyllade samarbeten med Avicii, Kygo och Lost Frequences men även med sina egna hits som ”High With Somebody”,”Lean On Me”, ”Love To Lose”och ”Enemy” har han byggt upp en lojal publik. Han har gjort flera utsålda konserter runt om i Sverige och hyllats för sin närvaro och talang på scen. Med alla dessa meriter i bagaget väljer han nu att trycka på stopp.

Till alla mina fans –jag vill dela nyheten med alla er att jag har beslutat att det är dags för mig att ta ett steg tillbaka från min artistkarriär. Det har inte varit ett lätt beslut och det kanske kommer som en chock för några av er, men att återvända till mina rötter som låtskrivare känns som ett naturligt steg i mitt liv. Som ett sätt att avsluta det här kapitlet, vill jag ge er några nya låtar och en sista konsert i Stockholm i vår–det blir ett firande av den artistkarriär jag har haft och som bara har varit möjlig tack vare ert stöd. Jag är för evigt tacksam för var och en av er som har följt min resa och lyssnat till min musik. Från djupet av mitt hjärta, tack så mycket.”– Sandro Cavazza.

”Jag är jättestolt över vad jag åstadkommit som artist, men jag har även sett baksidorna av detta jobb”, säger han i en video och fortsätter: ”Jag gillar delar av det, men vissa delar som sociala medier, konkurrensen och att vara i centrum gör mig inte lycklig. Så jag måste säga stopp.”

Han fortsätter med att uppmana fans och följare till att välkomna förändring och följa sin inre röst.

Onsdagen den 13 april får fansen en sista chans att se Sandro live på scen och ta farväl tillsammans under en sista avskedskonsert på Cirkus i Stockholm.

Info om Sandro Cavazza:
Sandro Cavazza har sedan sin debut 2017 dominerat topplistor både som soloartist och i samarbeten med bland annat Avicii(“Without You”) och Kygo(“Happy Now”). Hans låtar har totalt spelats över 3,5 miljarder gånger och nästan samtliga singlar han släppt har toppat svenska radiolistan. 2019 vann Sandro pris för årets nykomling på P3 Guldgalan där han även nominerats till Årets Låt för hiten “Hight With Somebody”. 2020 släppte Sandro Cavazza sin EP Weird & Talkative, som innehöll singlarna och radiohitarna “Lean On Me” och “Sad Child”. Nu är Sandro Cavazza aktuell med singeln ”Shameless”.

Book a table