Sasha Velour

24-03-23 19:30 Nya Cirkus, Stockholm
13 år

OBS!! Eventet har flyttats till Nya Cirkus den 23 mars 2024. Mer info kommer inom kort till den mejladress du köpte dina biljetter ifrån. Berömd för sitt artisteri och hyllad för sina liveshower – nu gästar dragqueen-stjärnan äntligen Sverige.

Organizer
FKP Scopio
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Efter framgångarna med sin första one-queen-show, ”Smoke & Mirrors”, återvänder Sasha Velour till Europa med ”The Big Reveal Live Show!”. Den nya showen klockar in på 90 minuter och bjuder på en härlig mix av drag, storytelling och livekonst. Den kommer även innehålla nya, ikoniska Velour-framträdanden. Det är en show som kommer få dig att både skrika av skratt och gråta öppet.

Velour är känd för sina emotionella, tankeväckande och omskakande avslöjanden. ”The Big Reveal Live Show!” är inget undantag! Räkna med att bli överraskad på ett sätt som du inte trodde ens var möjligt. Sasha är en sann kameleont när det gäller stil och form. Och musikaliskt sträcker hon sig från Stevie Wonder till Britney Spears, Steven Sondheim till Deep Purple!

Som special guest kommer Admira, vinnaren av Drag Race Sverige, att gästa denna föreställning.

Ordinarie biljetter + VIP-uppgraderingar innehållandes art prints samt meet-and-greets med Velour ute nu!

OM SASHA VELOUR

Sasha Velour är en gender-fluid dragqueen känd för sin konstnärlighet, aktivism och sitt gränsöverskridande förhållningssätt. Hennes förra show ”Smoke & Mirrors” turnerade runt om i världen under 2019-2022. År 2017 vann Sasha den nionde säsongen av RuPaul’s Drag Race, samma år som programmet vann sin första Emmy.

Hennes bästsäljande bok ”The Big Reveal: An Illustrated Manifest of Drag” släpptes under 2023. Den nya showen är en scenföreställning som bygger på boken.

Sasha bor i Brooklyn med sin partner Johnny Velour och deras hund, Vanya.

Rullstolsplats inkl ledsagare köps via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table