Sasha Velour

23-11-22 19:30 Cirkus, Stockholm
13 år

Berömd för sitt artisteri och hyllad för sina liveshower – nu gästar dragqueen-stjärnan äntligen Sverige.

Organizer
FKP Scopio
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Sasha Velour var ett välkänt namn på dragqueen-scenen långt innan hon kammade hem vinsten i den nionde säsongen av ”RuPaul’s Drag Race”. Men i programmet levererade hon en kreativ och rosenskimrande mim-tolkning av Whitney Houstons ”So Emotional” som gjorde att hon nådde den typ av popularitet som är få förunnat, oavsett artistisk genre.

Hennes framförande blev ett av programseriens mest hyllade någonsin och är ett stycke modern reality-TV-historia. Det hade varit nog bara där. Men Sasha Velour är ett fenomen som är så mycket mer än så.

Hennes lovordade liveshower är skådespel bortom både konventionell scenunderhållning och traditionell drag. Spektakulära och oöverträffade dragqueen–skådespel ledda av en karismatisk och färgstark estradör – med bakfickan full av underhållning, charm och provokation.

Rullstolsplats inkl ledsagare köps via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table