Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

23-05-20 19:30 Nya Cirkus, Stockholm
ca 2,5h + paus
13 år

Vare sig du är en vinlyfantast eller en TikTok-fashionista så uppmanar Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox dig att hoppa på deras åktur för oförglömlig resa genom 100 år av tidlös musik.

Organizer
FKP Scorpio
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Vare sig du är en vinlyfantast eller en TikTok-fashionista så uppmanar Postmodern Jukebox dig att hoppa på deras åktur för oförglömlig resa genom 100 år av tidlös musik. Nästa år i maj kommer de till Sverige för fyra konserter.

Postmoderns Jukeboxs turné ”Life In The Past Lane” är en hyllning till 1900-talets största musikgenrer och man har tagit de välkända hitsen från vår egen moderna tid och förklätt musiken med en ålderdomlig prägel av modernt och vintage. Som vanligt tar PMJ med sig en stor grupp av dagens mest spännande sångare, musiker och steppdansare. De kommer att ge dig den bästa underhållningsupplevelsen någonsin, något som PMJ är kända för.

Tider förändras och trender kommer och går men precis som en 1961 Jaguar XK-E blir de klassiska ljuden från det förflutna bara bättre med tiden.

Arrangör: FKP Scorpio

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table