Kina före kommunismen
Shen Yun 2023

Cirkus, Stockholm
2h 15min inkl paus

Helt ny produktion 2023. Med liveorkester.

Organizer
Svenska föreningen för Falun Dafa & Divine Culture AB
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
DATUM

Upplev utsökt skönhet & inspirerande berättelser

Kina före kommunismen

Träd in i en värld där filosofer och poeter sökte harmoni med Dao – Universums väg. Där himmelska skönheter dansade med överjordisk grace och generaler stred med explosiv styrka och glöd. Där tidlösa berättelser om mod och dygd kom till. Där himmel och jord möttes och magin var verklig.

Föreställningen bjuder på en av världens äldsta konstformer – klassisk kinesisk dans – tillsammans med originalmusik och patenterade scenografiska effekter. Shen Yun öppnar en port till en civilisation med förtrollande skönhet och upplyst visdom.

Det forntida Kinas kultur var gudomligt inspirerad. Shen Yuns verk speglar detta rika andliga arv.


Bered dig på en häpnadsväckande upplevelse.

 

Absolut hög klass… Jag var mycket imponerad av deras kapacitet, de tekniska färdigheterna och precisionen. Skönheten  i alla kostymer och färgrikedomen var mycket imponerande.” —Peter Stokkebroe, femfaldig världsmästare inom danssport

”Otroligt vackert. En grace och skönhet som jag inte hade förväntat mig…” Björn Skifs

Fascinerande föreställning som återerövrar Kinas gudomliga kulturarv… Jag uppmuntrar alla att se och lära av detta.” —Donna Karan, grundare av DKNY

”Helt underbart… Det var så inspirerande… Det är som en enda stor poetisk upplevelse.” Robert Stromberg, Oscarsbelönad scenograf för Avatar

Arrangörer:  Svenska föreningen för Falun Dafa & Divine Culture AB

Det forna Kinas kultur var gudomligt inspirerad. Shen Yuns verk speglar detta rika andliga arv.

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Press Reviews

Peter Stokkebroe femfaldig världsmästare inom danssport

Absolut hög klass… Jag var mycket imponerad av deras kapacitet, de tekniska färdigheterna och precisionen. Skönheten  i alla kostymer och färgrikedomen var mycket imponerande.

Björn Skifs, artist

Otroligt vackert. En grace och skönhet som jag inte hade förväntat mig…

Donna Karan, grundare av DKNY

Fascinerande föreställning som återerövrar Kinas gudomliga kulturarv… Jag uppmuntrar alla att se och lära av detta.

Book a table