Superior Challenge 21

20-05-23 19:00 Cirkus
Ca 5 h
18 år

INSTÄLLT! Evenemanget är inställt. Mer information om återlösen av biljetter kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp.   Superior Challenge den 23 maj bjuder på adrenalinfylld, högkvalitativ sportunderhållning med Las Vegas-känsla på Cirkus i Stockholm. Biljettsläpp 25/1 klockan 10.00.

Organizer
Superior Group International
Ticket Office
Öppen från 17:00
Bar & Restaurant
Öppen från 18:00
Köp biljetter
Kvällen kommer att bjuda på MMA-stjärnor, mästare och titelmatcher där publiken får ta del av lokala hjältar, och Sveriges främsta MMA-fighters ta sig an stora internationella namn i världens största MMA-bur. Evenemangen vänder sig till personer som vill uppleva adrenalinfylld, högkvalitativ sportunderhållning med Las Vegas-känsla.
Superior Challenge har arrangerat över 20 galor och mer än 240 professionella MMA-matcher under tolv år och är den största exportören av internationella MMA-fighters i Europa. Vi skapar hjältar.
Hospitality & VIP-paket:
Det finns ett fåtal VIP-bord cage-side, och även andra Hospitality-lösningar med mat och dryck under kvällen. För information kring VIP-paketen och för beställning vänligen kontakta oss via vip@superiorchallenge.com. Alla gäster med parkettplatser har tillgång till en separat parkettbar.
Kvällens schema:
17:00 Insläpp för allmänhet
19:00 Galan börjar
23:30* Galan slutar
23:30* Efterfesten börjar i Cirkus restaurang
*OBS! Matchtider, paus och sluttid är endast estimerade tider och vi förbehåller oss rätten att dessa tider kan komma att ändras beroende på matchresultat. Besökare som inte vill missa en specifik match skall befinna sig på plats i arenan i god tid innan.
Fight Card:
Vänligen besök vår hemsida
www.superiorchallenge.com för komplett matchkort**
**OBS! Vi förbehåller oss rätten att matchkortet kan komma att ändras pga. oförutsedda händelser utanför vår kontroll som exempelvis bortfall, skador eller sjukdomar. Vid eventuellt bortfall försöker vi alltid hitta nya likvärdiga ersättare utan att påverka matchkortets kvalitet i sin helhet.
Invägning:
2020-05-22
Mer info inom kort.
MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en menybiljett där en middag i Cirkus restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table