SVANSJÖN med Irina Kolesnikova

Cirkus
2h och 45 minuter ink paus x2
Ingen åldersgräns

Den legendariska prima ballerinan Irina Kolesnikova återvänder till Cirkus i Stockholm efter en utsåld svensk debut med St Petersburg Ballet Theatre 2019.  

Organizer
St Petersburg Ballet Theatre
Ticket Office
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurant
Öppen från 17:00
SVANSJÖN med Irina Kolesnikova
2022-05-14
19:00
lördag
2022-05-15
19:00
söndag
2022-05-16
19:00
måndag

Den legendariska prima ballerinan Irina Kolesnikova återvänder till Cirkus i Stockholm efter en utsåld svensk debut med St Petersburg Ballet Theatre 2019.

Den världsberömda ballerinan leder återigen SPBT:s stjärnor i en förtrollande uppsättning av Svansjön.

Det är klassisk balett när den är som bäst. Föreställningen ges i dess fulla längd och ackompanjeras av St Petersburg Ballet Theatre Orchestra som framför Tjajkovskijs mäktiga och oförglömliga musik.

Svansjön berättar historien om den unge prinsen Siegfried som förälskar sig i svanprinsessan Odette, en ung kvinna som förvandlades till en vit svan av den onde trollkarlen Rothbart.

Det är en berättelse om äkta kärlek som övervinner allt.

Irina Kolesnikova är unik i rollen som Odette/Odile. Hon har dansat i Svansjön nästan tusen gånger och den här rollen har blivit hennes personliga varumärke.

St Petersburg Ballet Theatre grundades 1994 och är känd för sina talangfulla dansare utbildade på Vaganova Ballet Academy samt sina fantastiska föreställningar i full längd. Kompaniet turnerar internationellt och framför klassiska mästerverk från sin repertoar som innehåller Giselle, Don Quijote, La Bayadère, Romeo och Julia, Nötknäpparen och Törnrosa.

Kompaniet är mycket eftertraktat och ger över 200 föreställningar per år.

Efter utsålda säsonger i London, Seoul, Sydney och Hongkong återvänder världsberömda St Petersburg Ballet Theatre till Cirkus i Stockholm med den spektakulära föreställningen Svansjön med Irina Kolesnikova i huvudrollen – ett garanterat minne för livet för publiken. Detta får ni inte missa!

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Press Reviews

London

St Petersburg Ballet Theatre är ett sällskap som vi ska värna om

The Telegraph

Irina Kolesnikova spelar Odette på ett tekniskt felfritt och enastående vackert sätt

Paris

Irina Kolesnikova är en dansdiva som få stjärnor kan mäta sig med

Book a table