The Blues Brothers Approved
Starring Brad Henshaw

24-04-12 19:00 Nya Cirkus, Stockholm
ca. 2h
13 år

The Blues Brothers, Approved - Starring Brad Henshaw. Approved by Dan Aykroyd och Judith Belushi.

Organizer
Julius Production
Köp biljetter

Bandet The Blues Brothers föddes under 70-talet ur en komediakt med två lysande stjärnor: John Belushi och Dan Aykroyd.

Efter succén med deras första album ”Briecase Full of Blues” och en efterföljande turné, följde de upp med en ikonisk komedifilm varvad med musik och unika gästframträdanden. I filmen, som har kommit att bli kultförklarad, medverkar flera kända soul- & blueslegender såsom Ray Charles och Aretha Franklin. Där spelas hits som ”Everybody Needs Somebody to Love” och ”Soul Man” – låtar som fortsätter att älskas och spelas årtionden efter årtionden.
Nu återvänder filmkaraktärerna Jake och Elwood i den största Blues Brothers-produktionen i världen. Låtskrivaren, producenten och skådespelaren Brad Henshaw ser vi som Jake. Med kraftfull soul, rhythm & blues bjuds det på oslagbar underhållning uppbackad av ett enastående liveband och fantastiskt artisteri.
Sedan 1995 har showen turnerat i Australien, Afrika, Asien och Europa, inklusive flera framgångsrika uppsättningar på Londons berömda ”West End”. Dessa två rebelliska bröder har verkligen vänt upp och ner på teaterscener världen över. Showen är godkänd och licensierad av Dan Aykroyd och Judith Belushi.
Det här är showen som startade allt och som fortsätter att vara den absolut bästa Blues Brothers-produktionen i världen.

 

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table