The Neal Morse Band
An evening of innocence & danger

22-06-18 20:00 Cirkus
13 år

Progressive Circus är väldigt stolta över att för andra gången få bjuda ett av de ledande namnen inom progressive rock till Sverige: THE NEAL MORSE BAND

Organizer
Progressive Circus
Köp biljetter

Turnén fokuserar på Innocence and Danger – bandets fjärde studiosläpp och ett dubbelalbum fullspäckat med högklassig musikalitet och episk rock, släppt augusti 2021. Precis som på de föregående och hyllade dubbelkonceptalbumen The Similitude of a Dream (2016) och The Great Adventure (2019) består bandet av några av världens vassaste musiker i form av megatrummisen MIKE PORTNOY (från Dream Theater, Twisted Sister, Avenged Sevenfold, Transatlantic, Flying Colors, Sons of Apollo m.fl), ERIC GILLETTE på flyhänt gitarr och sång (även Mike Portnoy’s Shattered Fortress mm), BILL HUBAUER på keyboard och sång samt RANDY GEORGE på bas. Och såklart är NEAL MORSE (Spock’s Beard, Transatlantic, m.fl.) själv med på gitarr, keyboard och sång.

När bandet spelade i Göteborg och Stockholm 2019 var det en magisk stämning i lokalen och det kommer såklart bli minst lika oförglömliga kvällar när vi efter en pandemi återigen får möjlighet att uppleva konserter med storslagen musik tillsammans.

Vi längtar något otroligt efter detta!

Åldersgräns: 13 år

 

 

 

Biljettkassan öppnar: 2h innan showstart

Restaurangen öppnar: 2 h innan showstart

 

Book a table