This Woman’s Work – a Tribute to Kate Bush

22-11-15 20:00 Lilla Cirkus, Stockholm
90 min (ej paus)
13 år

Få artister förtjänar likt Kate Bush att kallas stilbildare - både i musik, text och bild har hon varit en kreativ föregångare till generationer av artister och producenter.

Organizer
Headstomp
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Få artister förtjänar likt Kate Bush att kallas stilbildare – både i musik, text och bild har hon varit en kreativ föregångare till generationer av artister och producenter.
Men, det finns bara ett original. Och originell och helt unik har hon varit sedan genombrottet med ”Wuthering heights” 1978, över 80-taletsklassikern ”Hounds of Love” och till live-comebacken med showen ”Before the Dawn” 2014.

Konserten har tidigare satts upp i Göteborg 2018. Resultatet blev två snabbt utsålda hus och en filmad version som snart streamats en halv miljon gånger på Youtube. Nu är det dags för This Woman’s Work – a Tribute to Kate Bush att ge sig ut på vägarna i en ny skepnad men fortfarande med sångerskorna Jennie Abrahamson och Malin Dahlström (från Niki and the Dove), i specialskrivna arrangemang av Martin Schaub.

Hösten ’22 hyllar vi en av populärmusikhistoriens allra största med en konsert som spänner bågen både klangligt och visuellt, och bjuder på klassiker och mer okända pärlor ur Kates spännande back-katalog.

Jennie Abrahamson: Sång
Malin Dahlström: Sång
Martin Schaub: Piano, Keyboards, Akustisk gitarr, Kör (Kapellmästare)
Josefin Runsteen: Fiol, Percussion, Kör
Axel Mårdsjö, Saxofon, Klarinett, Flöjt, Keyboards
Henrik Cederblom: Elgitarr, Akustisk gitarr, Kör
Martin Holmlund: Elbas, Kör
Magnus Boqvist: Trummor, Samplingar

 

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang

Book a table