Thomas Järvheden – Sveriges roligaste julkonsert

23-12-16 19:00 Nya Cirkus, Stockholm
ca. 2 x 45 min + 20 min paus

Hur Järvheden sjunger jul?

Organizer
Kulturaktiebolaget
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Hur Järvheden sjunger jul?

När Järvheden får bestämma blir det såhär:

  1. Först riktig julstämning (traditionella, snygga jullåtar).
  2. Sedan skrattig julstämning (egna roliga julsånger och omarbetade julklassiker).
  3. Avslutningsvis BARA roligt! (det räcker fan med julstämning, nu ÖKAR VI!)

Sjuka låtar med inhopp från legendariska F*tt-kören (ökänd från Sveriges roligaste konsert på Scalateatern i Stockholm).

På scenen: Thomas Järvheden, en (eller två) kompmusiker samt F*tt-kören.

»Publiken är med från första till sista ton. Efter ett extranummer och ett extra-extranummer blir det stående ovationer. Välförtjänt. Det här var riktigt kul!«
Borås tidning

»Extremt rimbegåvad, superblick på oss människor och våra vardagsbeteenden (inklusive själfull självironi), musikaliteten, rösten, scennärvaron med tillhörande improvisationsförmåga, yada yada… Men, inte minst: Järvheden har fokus på Uppdraget. Vad är då en komikers uppdrag? ATT VARA ROLIG, FÖR BÖVELEN!!!!!«
Tidningen FOKUS

 

Om Thomas Järvheden

Thomas Järvheden är en av Sveriges mest rutinerade och mångsidiga underhållare. Prisad flera gånger som landets roligaste ståuppkomiker men också professionell sångare med huvudroller i musikaler och över 30 miljoner streams på sina omtyckta humorlåtar.

 

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table