Tim Dillon

24-04-13 19:30 Cirkus, Stockholm
ca. 70 min
13 år

Tim Dillon är en komiker och podcastare som är värd för den omåttligt populära Tim Dillon Show, som regelbundet lockar över en miljon tittare och lyssnare varje vecka.

Organizer
A Comic Soul & Shownight
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Tim Dillon är en komiker och podcastare som är värd för den omåttligt populära Tim Dillon Show, som regelbundet lockar över en miljon tittare och lyssnare varje vecka.

Han har komedispecialer på Netflix och Comedy Central, och turnerar världen över och gör ståuppkomedi. Han har varit med i Rolling Stone, The NY Times, The Wall Street Journal och många andra publikationer världen över.

Han är stammis i några av de bästa podcasterna, inklusive The Joe Rogan Experience. Han har en ny bok som kommer ut hösten 2023, som heter ”Death By Boomers”.

Hans unika varumärke av kulturkommentarer och satir har etablerat honom som en av landets bästa komiska röster.

 

Rullstolsplatser köps via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table