Tomas Andersson Wij med Stockholm Concert Orchestra

23-10-21 20:00 Cirkus, Stockholm
ca. 100 min
13 år

Tomas Andersson Wij kommer hem till Stockholm och Cirkus för en unik kväll tillsammans med Stockholm Concert Orchestra. Biljettsläpp 2 maj kl 10.

Organizer
Jubel
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

I fjol släppte Tomas Andersson Wij det grammisnominerade albumet Åskan i hjärtat. Efter höstens klubbturné och sommarens akustiska resa kommer han hem till Stockholm och Cirkus för en unik kväll tillsammans med Stockholm Concert Orchestra. Dirigenten Johan Siberg har skrivit nya arrangemang till Andersson Wijs låtar.

– Vi fann varandra snabbt, Johan Siberg och jag. Det var enkelt att välja låtar och det blev precis så som jag hoppats: att musiken i hans arrangemang vecklade ut sig ännu mer, fick fler lager och mer temperament. Det här är bland det roligaste jag gjort på en scen. Det är en enorm känsla att ha orkestern i ryggen, berättar Tomas Andersson Wij.

Tre utsålda och hyllade konserter har de hunnit göra ute i landet. Nu väntar hemstaden Stockholm. Och Cirkus är en speciell plats för Tomas Andersson Wij.

– När jag som ny artist drömde om de stora scenerna var det alltid Cirkus jag hade för ögonen. Nu har jag spelat där några gånger men det känns lika stort varje gång. Festligt att det är på en lördag också, säger Tomas, som just nu sitter vid pianot och skriver låtar till ett nytt album.

 

Rullstolsplats inkl ledsagare köps via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table