Troye Sivan: The Bloom Tour

19-03-19 19:00 Cirkus
Ca 2 timmar
Från 13 år

Efter det hyllade släppet av Troye Sivans andra album "Bloom", där bland annat Ariana Grande gästar, meddelar den Australiensiska sångaren (född i Sydafrika) att han beger sig ut på en stor Europaturné!

Organizer
Live Nation
Ticket Office
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurant
Öppen från 17:00

Konsert med Troye Sivan

Efter det hyllade släppet av Troye Sivans andra album ”Bloom”, där bland annat Ariana Grande gästar, meddelar den Australiensiska sångaren (född i Sydafrika) att han beger sig ut på en stor Europaturné! Turnén startar i Glasgow 23 februari och når anrika Cirkus i Stockholm den 19 mars!

Albumet ”Bloom” har hyllats av kritiker och singeln ”My My My!” blev Sivans andra låt att landa på förstaplatsen av Billboard Dance Club Songs chart – och nu beger sig MTV Europe Music Award- och Teen Choice Award-vinnaren ut på en efterlängtad Europaturné!

På senaste tid har världen fått se Troye Sivan uppträda på Saturday Night Live, The Ellen DeGeneres Show och som gäst på Taylor Swifts prisbelönade Reputation Stadium Tour tidigare i år. Nu är det äntligen dags för en soloturné – där Troye Sivan kommer att spela låtar från albumet ”Bloom”, som NME gav 5 stjärnor och beskrev som ”triumphant”. TIME beskrev stjärnskottet så här: ”Troye Sivan is the perfect pop star for 2018”!

Med miljontals streams och views är Troye Sivan en av popvärldens just nu starkast lysande stjärnor – och vi ser nu fram emot en unik och varm konsert på Cirkus i Stockholm den 19 mars!

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en menybiljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table