Visions of the Past
An Intimate Evening with First Aid Kit

23-12-13 20:00 Cirkus, Stockholm
ca. 2h
13 år

First Aid Kit åker på turné i höst – firar sina 16 år som band med avskalad turné med åtta stopp i Sverige

Organizer
Luger
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Fjolårets skimrande album ’Palomino’ följdes av en rad utsålda spelningar på stora arenor i såväl Europa som USA och First Aid Kit befäste därmed sin position som ett av vår tids mest älskade svenska band. Med start på Pustervik i Göteborg den 30 okt, kommer systraduon i First Aid Kit under hösten att genomföra en intim, avskalad turné i Norden som går under namnet ’Visions of the past’. Biljetterna släpps nu på fredag 29 sep kl 10.00.

”Vi är så glada att äntligen kunna berätta om vår nya turné: Visions of the Past. Vi kommer göra några få utvalda intima spelningar i Skandinavien den här hösten och vintern. För att fira att vi har hållit på med musik i 16 år (!!), ska vi åka tillbaka i tiden med er. Vi ska på en resa från allra första EPn Drunken Trees, till vår senaste platta Palomino och vidare. Vi kommer slänga in en hel del av våra favoritcovers också. Det kommer vara en mer avskalad akustisk spelning, precis som det var när vi började spela. Det här är något vi har velat göra länge och känns så himla roligt att det äntligen blir av! Hoppas verkligen vi ses! xx K & J”

Resan som First Aid Kit gjort från huset i Svedmyra till de stora scenerna är inget annat än sensationell. Idag har systrarna över en miljard streams, hyllmeter med priser samt tusentals mil i turnébussen – både i Europa och USA – i ryggen. Men trots framgångarna verkar den djupa kärlek till musik som en gång satte duon på allas läppar vara precis lika uppriktig och oförstörd som när allt startade för 16 år sedan. För att fira detta kommer First Aid Kit under hösten att genomföra tio konserter i Norden där lyssnarna kommer att få njuta av låtar från hela karriären – alltifrån debut-EP:n ’Drunken Trees’ (2008) till förra årets unisont hyllade ’Palomino’ samt några av systrarnas mest älskade covers.

Det kommer bli åtta avskalade, förtroliga och alldeles fantastiska kvällar runtom i Sverige. Häng på låset när biljetterna släpps fredag 29 sep kl 10.00.

 

Rullstolsplatser köps via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table