Women in Jazz
Isabella Lundgren | Liselotte Östblom (Solo) | Jazzjam Maria Kvist Trio

23-10-20 19:30 Nya Cirkus, Stockholm
ca. 75 min
18 år

All, or nothing at all - med hela hjärtat som insats och sorgen som katharsis. Världspremiär på Nya Cirkus för Isabella Lundgrens nya konsertprojekt vid Stockholm Jazz Festival 2023!

Organizer
Cirkus Arena & Restaurang AB
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

All, or nothing at all – med hela hjärtat som insats och sorgen som katharsis.

Världspremiär på Nya Cirkus för Isabella Lundgrens nya konsertprojekt vid Stockholm Jazz Festival 2023!

Med dramatisk och lidelsefull musik från den Amerikanska Sångboken. Musik som är komponerad och framförd av några av musikhistoriens mest ikoniska, kraftfulla och vansinniga kvinnor.
De kallas för ”The queens of heartache”- Billie Holliday, Judy Garland, Edith Piaf, Maria Callas, Shirley Bassey & Barbra Streisand. Kvinnorna som kastade sig ut i musiken med de stora känslorna, som kramade sönder hjärtat på både publiken och sig själva. Det är den amerikanska sångbokens allra största ”Arior” om hjärtesorg, längtan och att resa sig upp, om och om igen.

Isabella Lundgren är en av Sveriges absolut främsta jazzsångerskor och en artist i världsklass. Med en fantastisk röst och unik intensitet har hon, som få, förmågan att trollbinda sin publik.

Gästartist: Kristin Amparo

Del av Stockholm Jazz Festival 2023.

Sång: Isabella Lundgren
Piano: Calle Bagge
Bas: Palle Sollinger
Trummor: Daniel Fredriksson

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se


Kvällen fortsätter på Livemodern – vår restaurangscen!
Fritt inträde!

  • 21:15 Liselotte Östblom
  • 22:00 Jazzjam under ledning av Maria Kvist Trio
  • 00:00 Slut

Om Liselotte Östblom

Liselotte Östblom är en svensk vokalist, artist, multiinstrumentalist och kompositör vars talang bubblar på den internationella jazzscenen. Hon återvänder nu från sin bas i London till Stockholm Jazz för en intim solouppsättning av hennes röst, piano, och effektpedaler som kommer att visa upp hennes virtuosa producenttalang inom liveelektronik och hennes sångskapande från grunden.

Om Jazzjam på Livemodern

Våra konsertkvällar för WOMEN IN JAZZ under Stockholm Jazzfestival avslutas med ett ljuvligt jazzjam på vår scen Livemodern i Cirkus restaurang. Musiker som vill jamma och jazzälskare som vill spisa skön musik är alla hjärtligt välkomna.

Våra konsertkvällar för WOMEN IN JAZZ under Stockholm Jazzfestival avslutas med ljuvligt jazzjam på vår scen Livemodern i Cirkus restaurang. Musiker som vill jamma och jazzälskare som vill spisa skön musik är alla hjärtligt välkomna.

Lineup:
Maria Kvist- piano,
Ingrid Schyborger – bas,
Ingrid Tuva Järvheden Bergenheim – trummor

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table