Corite Night at Cirkus, Stockholm

Förfesta med framtidens artister på Cirkus


Tillsammans med den nya, svenska musiktjänsten Corite bjuder Cirkus in till förfest på Djurgården lördag den 14 december. LIVE: MAYDAR, Luana Kiara, GROUNDSTROEM, HELLBERG (DJ).

Corite är plattformen för musikälskare, där man kan investera i musik man älskar och sedan dela på intäkterna när den streamar på Spotify och Apple Music. På så vis spelar fansen en viktig del i låtreleasen från idé till släpp. Corite Night at Cirkus är ett sätt för Cirkus och Corite att tillsammans ge liv till Stockholms livescen och främja ny musik i alla genrer. 

Stockholmsbaserade Maydar är en independent-artist med rötter i Italien och Irland. Hennes artisteri är en unik kombination av attityd och skörhet och musiken består av pop och r’n’b som hon i allra högsta grad satt sin personliga prägel på. Hennes Hennes singlar ”TAXI” och ”Sweet Talk” har spelats flitigt både i P3 och P5 Stockholm och hennes musik har streamats över 900 000 gånger på Spotify. Maydar släppte i år sin debut-EP ”Fool Me Twice”, och planerar nästa singelsläpp av ”Rinse & Repeat” tillsammans med Corite 2020.

Urban pop-artisten Luana Kiara är inte rädd för att säga vad hon tycker, nu aktuell med singeln ”Half Black”, där hon berättar om hur det är att aldrig passa in någonstans men samtidigt passa in överallt. Den tidigare singeln ”Trigger” handlade om hennes absolut djupaste sorg, och i ”Half black” låter hon oss alla veta att man inte vill bli hennes ovän.

Både Luana Kiara och Maydar släpper nya singlar via Corite under kvällen som de också framför live för första gången. 

Live för första gången, uppträder artisten och låtskrivaren Groundstroem på Cirkus med debutsingeln ”Sunset Trouble”, finansierad av fans via Corite. Med artistens övertygande röst kombinerad av låtens råa r’n’b / pop-ljud och fängslande melodi, fastnar den oundvikligen på din hjärna.

Förfesten på Djurgården blir komplett med DJ Hellberg, som med miljontals streams och fans över hela världen har gjort sig ett namn i EDM-genren. Hellbergs senaste singel “Punching in the Dark” var ett samarbete med världsstjärnan Aloe Blacc och har fått stor uppmärksamhet.

Vad: Corite Night at Cirkus
När: Den 14 december 21.00–01.00
Var: Cirkus Restaurang
Fri entré! Åldersgräns 18 år.


Book a table