Join The Cirkus


Här invigs nya Cirkus!

Tack till alla gäster som kom, alla fantastiska artister och Spoil Concept. Tillsammans gjorde vi kvällen galet magisk, sjukt rolig och helt underbar!

Historiska Cirkus på Djurgården i Stockholm har genomgått en omfattande renovering i sommar och kommer nu ta en ny inriktning, när det gäller matutbud, kulturutbud, inredning och tonalitet.

“Jag vill skapa en kulturinstitution som vågar utmana och väcka tankar och på så sätt försöka vända rädsla till nyfikenhet. Det generella utbudet kommer inte ändras men jag vill att våra gäster ska få ut något mer av besöket och att det ska vara självklart för dem att äta innan eller efter en föreställning och uppleva kultur på nya sätt” säger Ingmari Pagenkemper som är VD för Cirkus.

Restaurangen, festvåningen, köket och toaletter har totalrenoverats samt stolarna på parkett har bytts ut. Bakom inredningen står DAP arkitekter. Deras fokus har varit att skapa en ljus, välkomnande restaurang och bar året runt samt att skapa nytt liv på den lilla scenen i restaurangen. Inspirationen har främst kommit från husets historik och arv som är en självklar utgångspunkt och något som gör Cirkus unikt. Stora rum med högt i tak. Mycket rymd, glas och ljus hjälpte till att forma ett tydligt koncept.

Största utmaningen har varit att renovera detta kulturminne varsamt och få den nya inredningen att passa in i de historiska lokalerna.

Book a table