Pippi på Cirkus

Cirkus, Stockholm
ca 80 minuter, ingen paus
Rekommenderas från 5 år

En sprakande cirkusmusikal av Björn Ulvaeus och Pophouse i samarbete med Astrid Lindgren AB, Cirkus Cirkör och Krall Entertainment.

Organizer
Krall Entertainment | Pop House | Cirkus | Cirkus Cirkör | Astrid Lindgren AB
SPELSCHEMA

Ta Sveriges största, modigaste och starkaste litterära ikon. Lägg därtill ett av världens mest spektakulära cirkussällskap – Cirkus Cirkör – samt nyskrivna låttexter av Björn Ulvaeus. Resultatet blir en storslagen remake av Astrid Lindgrens klassiska karaktär och lika klassiska berättelse.  Så gör er redo för att se Pippi som ni aldrig har sett henne i en nyskriven, sensationell cirkusmusikal.

Välkommen att uppleva en musikalisk och tyngdlagstrotsande virvelvind utan skyddsnät med en minst sagt svindlande ensemble och färgsprakande orkester. Klart ni ska med!

Läs mer på www.pippicirkus.se

 

Längd: ca 80 minuter, ingen paus

Rekommenderas från 5 år

Föreställningen presenteras av Björn Ulvaeus och Pophouse i samarbete med Cirkus Cirkör, Astrid Lindgren AB och Krall Entertainment.

För rullstolsplats vänligen kontakta tickets@cirkus.se


SHOWMENY

Meny vuxna
Välj mellan: Grillad kycklingfilé, jordärtskocka- & potatisgratäng, rödvinssky, tryffelemulsion eller Bakad blomkål, tryffelstuvade Gotlandslinser, Wrångebäcksost, gremoulata

Meny barn
Välj mellan: Köttbullar eller Pannkakor. Avslutas med en glasskula till dessert.
Gäller barn 0-12 år


Cirkus restaurang – FÖR HELA FAMILJEN

Under sommaren, när ”Pippi på Cirkus” gästar oss, förvandlas Cirkus Restaurang till en familjerestaurang där vi serverar en enklare meny och smaker som passar alla åldrar. Välkommen att boka bord!

Boka bord

 

Hotell på Djurgården

Staycation eller långväga resenär? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table