Pippi på Cirkus

Pippi på Cirkus flyttas till 2022


Premiären för den planerade stora musikaliska cirkusföreställning av Tilde Björfors, Maria Blom, Magdalena Åberg och Björn Ulvaeus baserad på Astrid Lindgrens berättelse, flyttas fram till 2022.

Med anledning av rådande situation rörande Corona (covid-19) flyttas premiären av Pippi På Cirkus fram till sommaren 2022. Köpta biljetter till Pippi på Cirkus flyttas över till den nya spelperioden. Biljettköpare kan även få sina biljetter återbetalda mer information om detta har gått ut via separat utskick till den mejladress som använts vid biljettköp.

– Det går inte att beskriva i ord hur tråkigt det är att behöva ställa in ännu en gång. Men Pippi är odödlig och så även vår längtan efter att få möta publik med Pippi på Cirkus. Den drömmen är starkare än att vi ger upp för ett virus. Vi ses nästa år, säger Tilde Björfors, regissör och konstnärlig ledare på Cirkus Cirkör.

– Pandemin tvingar oss att åter flytta fram premiären av Pippi på Cirkus. Vi hoppas att alla som köpt biljett vill behålla sina biljetter till 2022 för då blir det äntligen cirkus på Cirkus igen säger Ingmari Pagenkemper, vd Cirkus Arena & Restaurang.

Ny spelperiod

Exakta datum för 2022 kommer att presenteras innan i maj/juni 2021.

Tidigare biljetter gäller eller återköps
Köpta biljetter flyttas över till den nya spelperioden sommaren 2022. Biljettköpare kan även få sina biljetter återbetalda. Alla biljettköpare kontaktas av Cirkus på den mejladress som uppgavs vid bokningstillfället för mer information angående biljetter och återköp. Biljettköpare har rätt till byten och återköp av biljetter fram till senast tre (3) månader från evenemangsdatumet/dagen då evenemanget skulle ha varit.

Pippi på Cirkus

Pippi på Cirkus, Stockholm

Björn Ulvaeus och Pophouse firar Pippi Långstrump genom att sätta upp en sprakande, cirkusmusikal i samarbete med Astrid Lindgren AktiebolagCirkus Cirkör och Krall Entertainment – PIPPI PÅ CIRKUS.

Björn Ulvaeus är exekutiv producent och ansvarar för föreställningens sångtexter till musik av Benny Andersson, Vladimir Shainsky, Ángel G. Villoldo,  m.fl. med flera. Musiken kommer att framföras live av en flygande cirkusorkester.

För cirkusregi står Cirkus Cirkörs grundare, regissör och konstnärliga ledare Tilde Björfors och vid sin sida har hon Maria Löfgren, regissör och dramatiker, som ansvarar för föreställningens regi.

Tillsammans med Björn Ulvaeus har Maria Blom och Tilde Björfors skrivit föreställningens manus, som är baserat på Astrid Lindgrens berättelse om när Pippi, Tommy och Annika gick på cirkus och träffade cirkusprinsessan Miss Carmencita, lindanserskan Elvira och världens starkaste man Starke Adolf. Ansvarig för föreställningens scenografi och kostymdesign är Magdalena Åberg.

Baserat på en berättelse av Astrid Lindgren bearbetad av Maria Blom, Tilde Björfors och Björn Ulvaeus.

Sångtexter: Björn Ulvaeus
Musik: Benny Andersson, Vladimir Shainsky, Ángel G. Villoldo,  m.fl.

Cirkusregi: Tilde Björfors
Regi: Maria Löfgren
Scenograf & Kostymdesign: Magdalena Åberg

Book a table