Regeringsbeslut om sammankomster – så påverkas du som gäst hos oss


Denna sida uppdateras kontinuerligt.

¨Vi på Cirkus har full förståelse för att det är rörigt och frustrerande att inte veta hur hösten ser ut. Det kommer in många frågor gällande höstens planerade evenemang nu, om de kommer genomföras eller ställas in/flyttas och vad som då händer med bokade biljetter.

All information som kommer oss tillhanda förmedlar vi så snabbt vi kan, vår hemsida www.cirkus.se är alltid uppdaterad och om en föreställning flyttas eller ställs in kontaktas alla berörda kunder via den mejladress biljetterna köptes ifrån. 

Ni är såklart alltid välkomna att kontakta oss på mejl eller via sociala medier om ni har frågor men i nuläget väntar vi på besked från myndigheterna om vad som ska gälla under hösten och har inte alla svar på plats ännu. 

Vi tackar er alla för det tålamod och den förståelse vi möter i denna speciella tid.

Kärlek,

Cirkuspersonalen.¨

Med anledning av Coronaviruset har regeringen, på rekommendation av Folkhälsomyndigheten, tagit beslutet att allmänna sammankomster med fler än 50 personer ska förbjudas. Förbudet gäller tillsvidare och påverkar hela Cirkus verksamhet.

Cirkus äger inte själva de produktioner och föreställningar som påverkas, utan de ägs av arrangörerna som hyr Cirkus scener. Detta innebär att Cirkus inte bestämmer om till exempel återlösen av biljetter, och måste även invänta information från arrangörer innan det kan skickas ut till biljettköpare.

Det är väldigt många som hör av sig till oss med frågor och funderingar och vi försöker svara alla så fort som möjligt, men belastningen är hög och vår personalstyrka avservärt reducerad. Tyvärr kan det ta ett par dagar för oss att återkomma. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas på er förståelse och tålamod i denna unika situation som vi alla sitter i.

Vi hoppas på förståelse. Tack för ert tålamod.

Mer information till biljettköpare skickas till den mejladress som angavs vid köp.

Läs mer om beslutet på www.regeringen.se och om rekommendationen på www.folkhalsomyndigheten.se

Boka bord