Åtgärder mot Covid-19


Sidan uppdateras kontinuerligt, senast 2022-01-10.

Här kan du läsa om vilka åtgärder vi tar för att du ska vara säker hos oss.

Cirkus Arena & restaurang följer utvecklingen av Covid-19, de åtgärder, restriktioner och råd som föreskrivs av myndigheter. Från och med den 12 januari 2022 uppdateras restriktionerna gällande Covid-19. De nya restriktionerna innebär att evenemangen på Cirkus kan komma att påverkas.  

På grund av de nya restriktionerna kan det evenemang du ska gå på komma att flyttas. Vi uppdaterar vår information på www.cirkus.se regelbundet och skickar viktig information inför ditt evenemang samt information om eventuell evenemangsflytt till den mejladress som angetts i samband med biljettköpet. Mer information om flyttade evenemang finner du längre ner på sidan. 

Genom att köpa biljett till evenemang på Cirkus och boka bord i vår restaurang samtycker du också till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget eller bokningen. Det innebär att du som gäst ska kunna uppvisa giltigt vaccinationsbevis samt legitimation vid ankomst.  

De nya restriktionerna innebär att Cirkus utöver att kontrollera vaccinationsbevis nu även kommer att behöva begränsa publiken till max 500 personer per evenemang samt sällskapen till max 8 personer. Det ska också vara minst 1 meters avstånd mellan sällskapen i både arena och/eller restaurang. 

Sällskap över 8 personer kommer därför att delas upp. 

Cirkus hyr ut arenan och sköter driften men det är arrangören som äger evenemanget, biljettintäkterna och besluten. Det innebär att det är upp till respektive arrangör att ta beslut om eventuella återköp. Har du frågor om din biljett hänvisar vi därför till arrangören för just ditt evenemang.  

Nedan följer information och instruktioner för gäster på Cirkus.

  • Här kan du som har vaccinerat dig med två eller fler doser ladda hem ditt vaccinationsbevis: https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/ 
  • Vaccinationsbeviset måste vara giltigt! För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt ska det ha gått minst två veckor sedan den andra dosen. Från utfärdande/nedladdning är det giltigt i upp till sex månader.
  • Vaccinationsbevis samt giltig legitimation visar du upp för Cirkuspersonal innan du passerar entrén. 
  • Vi godtar uppvisning av vaccinationsbevis både digitalt och utskrivet.
  • Saknar du vaccinationsbevis på grund av medicinska skäl ska du ta med dig ett intyg utfärdat av din läkare i vilket det framgår att du av medicinska skäl avråds att vaccinera dig. 
  • Saknar du vaccinationsbevis kan vi enligt restriktionerna inte ta emot dig. Vi hänvisar dig då vidare till respektive arrangör för mer information om ditt biljettköp. Vilken arrangör du ska kontakta hittar du på cirkus.se och sidan för just ditt evenemang. 
  • Här hittar du svar på vanliga frågor angående vaccinationsbevis.
  • Läs mer här: Inför ditt besök

Kommande evenemang

Så snart vi har all information gällande ett specifikt evenemang tar vi kontakt med samtliga biljettköpare via den mejladress som angavs i samband med biljettköpet.

Kontrollera gärna er skräppost, mejlet har dessvärre en tendens att hamna där.

Vi uppdaterar också vår hemsida löpande med aktuell information gällande våra evenemang, nedan finner ni en lista på vad som händer med våra evenemang i närtid.

Stort tack för ert tålamod!

2021
- 27-29/12 Svansjön – Flyttat till 14-16/5 2022.
- 31/12 Soul Train – Inställt, samtliga biljetter återköps exklusive serviceavgift.

2022
- 1/1 Thomas Stenström – Flyttat till 1/1 2023.
- 20/1-20/2 Danny Saucedo - The Run(A)way Show 2.0 – 29/9-30/10-2022
- 20/1-13/2 Pernilla Wahlgren har Hybris – Flyttat till 26/8-25/9 2022.
- 25/1 Jethro Tull – Flyttad till 17/5 2022
- 26/1 The Hällas Saga – Flyttad till 10/4 2022.
- 31/1-1/2 Mänskligheten med Fredrik Lindström – Flyttat till 2-3/5 2022.
- 14/2 Miriam Bryant – Flyttat till 12/4-2022.
- 15/2 The Music of Les Misérables – Flyttat till den 13/2-2023
- 17/2 Laibach – Flyttad till 31/1 2023.
- 18-20/2 Bo Kaspers orkester – Ingen information än.
- 28/2 Hurula – Flyttat till 9/3 2022
- 2/3 Queeen Extravaganza - Flyttas, så snart det nya datumet är bestämt kommer samtliga biljettköpare att kontaktas på nytt.
- 6/3 Andrew Lloyd Weber Galan - Flyttat till och med 6/3-2023.
- 10/3 Från Orsa till Nashville - Flyttat till 17/6-2022
-18-19/5 Alex & Sigges Livepodcast - INSTÄLLT

SÄKER ARENA

ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR DITT BESÖK PÅ CIRKUS MED ANLEDNING AV COVID-19
För oss på Cirkus är det enormt viktigt att du som gäst hos oss känner dig säker och trygg när du besöker vår restaurang eller någon av våra shower, konserter eller föreställningar.

Vi följer alltid myndigheternas beslut gällande restriktioner och rekommendationer samt anpassar vår arena enligt de direktiv som finns. Läs mer på www.folkhalsomyndigheten.se.

Nedan ser du de åtgärder vi vidtar för att skapa en säker arena med hänsyn till Covid-19.

VAD GÄLLER FÖR MIG SOM GÄST?

Har du sjukdomssymptom, även lindriga sådana, ber vi dig att stanna hemma och välkomnar dig tillbaka vid ett annat tillfälle istället. Vi uppmanar alla som planerar att delta i våra evenemang att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning. I de mejl vi skickar ut inför ditt besök informerar vi om vilka åtgärder vi vidtagit i arenan för att öka säkerheten och påminner också samtliga gäster om att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Känner du symptom och behöver senarelägga ditt besök, vänligen kontakta vår biljettkassa för ombokning.

VAD GÄLLER FÖR CIRKUS PERSONAL?

För Cirkus personal gäller självklart att man vid minsta sjukdomssymptom stannar hemma. Vi uppmanar alla som jobbar med våra evenemang att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

FLER ÅTGÄRDER FÖR DIN TRYGGHET

Vi har väl uppmärkta stationer med handdesinfektion vid in- och utgångar samt i anslutning till restaurang, toaletter, garderober och barer.

Vi har utökade städrutiner. Städningen sker med ökad frekvens och vi använder oss av ytdesinfektion.

Vi följer aktuella riktlinjer för restaurang/servering vad gäller mat och dryck.

Kärlek,
Cirkuspersonalen

Läs mer om besluten på www.regeringen.se och om rekommendationerna på www.folkhalsomyndigheten.se

Book a table