Evenemang Kungliga Djurgården

Boka evenemang på Cirkus för en kväll full av lyckorus

I över 100 år har Cirkus varit en självklar plats för oförglömliga evenemang Kungliga Djurgården. På Cirkus i hjärtat av Djurgården hittar du ett stort utbud av musikaler, galamiddagar, soloföreställningar, TV-inspelningar och mycket mer. Upptäck spännande scenunderhållning i vår kalender, här finns garanterat något för alla. Boka dina biljetter enkelt och smidigt idag!

 

Stockholms pärla när det gäller evenemang Kungliga Djurgården

Upptäck en unik och historisk konsert- och evenemangsscen med mysig restaurang och bar. Genom åren har flera succéer spelats på Cirkus stora scen och Nya Cirkus. Bland annat Kristina från Duvemåla och folkkära föreställningar från Peter Jöback och Jonas Gardell. Oavsett vem du är och vad du vill se har vi något för dig.

Välkommen till Cirkus – i hjärtat av Djurgården!

Cirkus – ett säkert kort för högklassig showunderhållning

Cirkus på Kungliga Djurgården grundades 1892 för dåtidens stora cirkussällskap. Idag har teaterkomplexet blivit förknippat med TV-inspelningar, konserter med svenska och internationella artister, klassiska musikaler och mycket mer. Cirkus stora scen och moderna Nya Cirkus har blivit etablerade arenor inom underhållningsbranschen.

Njut av spännande smakupplevelser i vår restaurang

Till varje föreställning kan du boka en välsmakande middagsmeny. I vår populära restaurang hittar du klassiska rätter med en kreativ och oväntad touch. Passa dessutom på att ta en fördrink i någon av våra två barer eller unna dig förfriskningar under showens paus. Är ni ett större sällskap? Cirkus erbjuder även en rymlig festvåning och tillgång till Ernst Rolf logen – en exklusiv chambre séparée för upp till 12 personer.

Perfekt läge till Djurgårdens myllrande nöjesutbud

Cirkus ligger i hjärtat av Djurgården. Närheten till Gröna Lund, Skansen och andra attraktioner är oslagbart om du vill upptäcka mer av det som vackra Djurgården har att erbjuda. Söker du boende ligger moderna Backstage Hotel eller anrika Hotell Hasselbacken precis intill, idealiskt för dig som vill bo bekvämt bara ett stenkast från Cirkus.

Välkommen!

Evenemang Kungliga Djurgården

HOTELL NÄRA CIRKUS

I anslutning till Cirkus finns fler fina alternativ för övernattning. Dels Pop House Hotel och dels Hasselbacken. På Pop House Hotel, där musik är den röda tråden, kan du tillbringa din natt i något av de fina rummen. Hasselbacken ligger i en lummig park precis intill Cirkus och erbjuder en klassisk miljö med fina nyrenoverade rum.

POP HOUSE HOTEL

På Djurgården mitt i Stockholm ligger Pop House Hotel på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. I huset finns, utöver ABBA The Museum, Pop House Hotel med restaurang och bar även ett Glashus med live-musik och events. Ett perfekt hotell för dig som vill bo centralt men ändå uppleva lugnet från Djurgården.

Hotell Hasselbacken

Historiska hotell Hasselbacken ligger granne med Cirkus, på Djurgården. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som ert nästa företagsevenemang.

Book a table