Eventlokal Djurgården

Cirkus – en eventlokal på Djurgården

På anrika Cirkus hittar du framtidens eventlokal på Djurgården. Våra två scener står öppna för många typer av arrangemang och kan förändras och anpassas efter behov. Är du intresserad av exempelvis parkettsittning, amfiteater med utställningsyta eller festdukning för upp till 500 gäster? Det ordnar vi! Våra scener kan skärmas av så att även mindre sällskap kan få ett intimt och lyckat event. 

 

Skräddarsydda lösningar för dig som söker eventlokal Djurgården

Missa inte chansen att uppleva en eventlokal utöver det vanliga. Oavsett om du ska ordna seminarium, konferens, fest eller utställning är Cirkus möjligheternas hus. Flexibla planlösningar tillsammans med eventpersonal, foajéytor, bar och restaurang gör att du garanterat får ett lyckat evenemang.

Cirkus – ett säkert kort för högklassig showunderhållning

Cirkus på Kungliga Djurgården grundades 1892 för dåtidens stora cirkussällskap. Idag har teaterkomplexet blivit förknippat med TV-inspelningar, konserter med svenska och internationella artister, klassiska musikaler och mycket mer. Cirkus stora scen och moderna Nya Cirkus har blivit etablerade arenor inom underhållningsbranschen. Vi har ambitionen att bli Nordens mest framstående allaktivitetshus, något som gör att du garanterat blir nöjd.

Njut av spännande smakupplevelser i vår restaurang

Till varje föreställning kan du boka en välsmakande middagsmeny. I vår populära restaurang hittar du klassiska rätter med en kreativ och oväntad touch. Passa dessutom på att ta en fördrink i någon av våra två barer, eller unna dig förfriskningar under showens paus. Är ni ett större sällskap? Cirkus erbjuder även en rymlig festvåning och tillgång till Ernst Rolf logen – en exklusiv chambre séparée för upp till 12 personer.

Perfekt läge till Djurgårdens myllrande nöjesutbud

Cirkus ligger i hjärtat av Djurgården. Närheten till Gröna Lund, Skansen och andra attraktioner är oslagbar om du vill upptäcka mer av vackra Djurgården. Söker du boende ligger moderna Backstage Hotel eller anrika Hotell Hasselbacken precis intill, idealiskt för dig som vill bo bekvämt bara ett stenkast från Cirkus.

Välkommen!

Eventlokal på Djurgården

HOTELL NÄRA CIRKUS

I anslutning till Cirkus finns fler fina alternativ för övernattning. Dels Pop House Hotel och dels Hasselbacken. På Pop House Hotel, där musik är den röda tråden, kan du tillbringa din natt i något av de fina rummen. Hasselbacken ligger i en lummig park precis intill Cirkus och erbjuder en klassisk miljö med fina nyrenoverade rum.

POP HOUSE HOTEL

På Djurgården mitt i Stockholm ligger Pop House Hotel på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. I huset finns, utöver ABBA The Museum, Pop House Hotel med restaurang och bar även ett Glashus med live-musik och events. Ett perfekt hotell för dig som vill bo centralt men ändå uppleva lugnet från Djurgården.

Hotell Hasselbacken

Historiska hotell Hasselbacken ligger granne med Cirkus, på Djurgården. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som ert nästa företagsevenemang.

Book a table