Tony Ann

24-10-28 19:00 Nya Cirkus, Stockholm
13 år

Tony Ann – en banbrytande pianovirtuos.

Organizer
FKP Scorpio
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Efter att ha sålt ut en fyra konserter lång residency på La 360 i Paris ger han sig nu ut på sin första världsturné, och det blir en konsert i Sverige – 28 oktober kommer Tony Ann till Stockholm för en konsert på Nya Cirkus.

Ann förkroppsligar en unik korsning av olika musikaliska epoker. Med sin förmåga att blanda gammalt och nytt skapar han storslagna ljudlandskap, som bryter ny mark inom såväl neoklassiskt och instrumentalt som inom populärmusiken.

Med över fem miljoner följare och hundra miljoner visningar har Ann bjudit in en ny generation till den neoklassiska världen, särskilt genom sin innovativa ”#playthatword”-serie. Hans verk, vilka han komponerar utifrån ord hans följare väljer, visar på en imponerande känslomässig bredd och teknisk skicklighet.

Under 2023 släppte Ann en EP-trilogi i samarbete med Decca Records France. Genom de 15 spåren har han där utforskat det mänskliga känslospektrat. Ann har även skrivit hits med The Chainsmokers och turnerat som deras keyboardist samt samarbetat med med Don Diablo, Wrabel och L.Dre. I dessa samarbeten har han visat sin enorma känsla för allt från EDM och pop till lo-fi.

 

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table