Gala Cirkus Djurgården

Boka din gala Cirkus Djurgården idag!

Med gala Cirkus Djurgården får du en färgsprakande helkväll! Oavsett om du vill arrangera en julgala för företaget, galamiddag eller välgörenhetsgala kan vi garantera ett event med hög kvalitet. Vi har kapacitet att ta emot 1600 personer, och tillhandahålla bar- och restaurang för hundratals gäster. Vill du istället gå på en aktuell gala på Cirkus? Utforska vår kalender och boka dina biljetter idag!

 

Gala Cirkus Djurgården är inget annat än en oförglömlig upplevelse

Våra två scener Cirkus och Lilla Cirkus är perfekta när det är dags för gala Cirkus Djurgården, mingel eller middagssittning. Bjud på spännande talare, scenunderhållning, god mat i toppklass eller vad du än vill. Professionell scenutrustning och flexibla planlösningar bäddar för ett 100 % oförglömligt galaevent! Tveka inte att kontakta oss för offert.

Cirkus – alltid ett säkert kort för högklassig showunderhållning

Cirkus på Kungliga Djurgården grundades 1892 för dåtidens stora cirkussällskap. Idag har teaterkomplexet blivit förknippat med TV-inspelningar, konserter med svenska och internationella artister, klassiska musikaler och mycket, mycket mer. Cirkus stora scen, och moderna Nya Cirkus har sålunda blivit etablerade arenor inom underhållningsbranschen. Vi har ambitionen att bli Nordens mest framstående allaktivitetshus, något som gör att du garanterat blir nöjd.

Njut av spännande smakupplevelser i vår restaurang

Till varje föreställning kan du boka en välsmakande middagsmeny. Vår populära restaurang öppnar kl 17 varje dag, här hittar du klassiska rätter med en kreativ och oväntad touch. Passa dessutom på att ta en fördrink i våra två barer, eller unna dig förfriskningar under showens paus. Är ni ett större sällskap? Cirkus erbjuder även en rymlig festvåning och tillgång till Ernst Rolf logen – en exklusiv chambre séparée för upp till 12 personer

Perfekt läge till Djurgårdens myllrande nöjesutbud

Skapa minnen som består, med extraordinära upplevelser på Cirkus arena. Närheten till Gröna Lund, Skansen och andra attraktioner är dessutom oslagbar om du vill upptäcka mer av vackra Djurgården. Söker du boende ligger moderna Pop House Hotel tvärs över gatan, idealiskt för dig som vill bo bekvämt bara ett stenkast från Cirkus.

Välkommen!

Gala Cirkus Djurgården

HOTELL NÄRA CIRKUS

I anslutning till Cirkus finns fler fina alternativ för övernattning. Dels Pop House Hotel och dels Hasselbacken. På Pop House Hotel, där musik är den röda tråden, kan du tillbringa din natt i något av de fina rummen. Hasselbacken ligger i en lummig park precis intill Cirkus och erbjuder en klassisk miljö med fina nyrenoverade rum.

POP HOUSE HOTEL

På Djurgården mitt i Stockholm ligger Pop House Hotel på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. I huset finns, utöver ABBA The Museum, Pop House Hotel med restaurang och bar även ett Glashus med live-musik och events. Ett perfekt hotell för dig som vill bo centralt men ändå uppleva lugnet från Djurgården.

Hotell Hasselbacken

Historiska hotell Hasselbacken ligger granne med Cirkus, på Djurgården. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som ert nästa företagsevenemang.

Book a table