HOTELLPAKET - GÖR DITT BESÖK TILL EN LÅNGHELG

I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.
Varför inte bokat något av deras speciellt framtagna hotellpaket - Showstopper Stay och Kulturell Karusell?
I paketen ingår övernattning på ditt valda hotell, 2-rätters middag och en härlig frukostbuffé!

Biljetter till evenemang på Cirkus ingår ej utan köps separat.

BACKSTAGE HOTEL - SHOWSTOPPER STAY

Förgyll din konsert- och showupplevelse med 2-rätters middag på Konsthallen innan ny beger er tvärs över gatan för en show på Cirkus. Avsluta kvällen med en god natts sömn på Backstage Hotel och vakna upp till en god hotellfrukost som väntar på er.

HASSELBACKEN - KULTURELL KARUSELL

Passa på att njuta av en 2-rättersmiddag på Hasselbacken innan ni kliver in i underhållningens magiska värld, och avsluta med en god natts sömn på Hasselbacken. På morgonen väntar en härlig frukostbuffé - allt för en bra start på dagen!

Hotell Hasselbacken

Historiska hotell Hasselbacken ligger granne med Cirkus, på Djurgården. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som ert nästa företagsevenemang.

Restaurangen på Hasselbacken är genomsyrad av historia och erbjuder klassiska rätter med en modern touch. Hotellrummen är rymliga och du bor nära Djurgårdens alla attraktioner som Gröna Lund, Skansen, ABBA The Museum och Vasamuseet. Om du ska på föreställning på Cirkus så bor du smidigt på Hasselbacken som ligger vägg i vägg.

Backstage Hotel Stockholm

På Djurgården mitt i Stockholm ligger Backstage Hotel Stockholm på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. Hotellet erbjuder både lokal smak, kultur och musik och ett flärdfullt och lyxigt boende av högsta klass. Genom sitt starka band till nöjesvärlden tillhandahåller Backstage en teatralisk vistelse bakom kulisserna och en inblick i artisternas glamorösa värld.

Rummen, sviterna och loften har renoverats med utmärkande design, spektakulära detaljer och noga utvald samtida konst för att ge en känsla av kändisarnas livfulla och spännande leverne och bidra till en upplevelse utöver det vanliga. Huset är från 1880 och rum och sviter med vackra, återskapade takbjälkar samt utsmyckade kakelugnar.

Book a table