JOIN THE CIRKUS

Restaurangchef

Kom och bli en del av nya Cirkus - ett tillhåll för roligheter, samkväm och oliktänkande! Cirkus totalrenoverar hela restaurangen och festvåningen under sommaren och kommer till hösten ta en helt ny inriktning när det gäller matutbud, kulturutbud, inredning och tonalitet. Cirkus restaurang vill vara en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Var med i vårt gäng och skapa lekfulla överraskningar till våra gäster och få dem att lämna oss mätta, nöjda och med ett öppnare sinne. Då vi kommer ha öppet för alla onsdag-lördag utöver i samband med våra konserter, event och andra arrangemang söker vi nu restaurangchef, hovmästare och serveringspersonal.

Du som söker:

- Har flera års dokumenterad erfarenhet av restaurangbranschen
- Har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst med referenser
- Gedigna erfarenheter av att leda och fördela arbete
- Administrativa erfarenheter
- Omtänksam, kunnig, inkluderande och fördomsfri

Det är meriterande om du har:

-Erfarenhet från en liknande arbetsplats
-Arbetat i Ancker kassasystem
-Har genomfört STAD-utbildning

Cirkus är en händelserik arbetsplats där dagen kan börja med en frukostföreläsning på Lilla Cirkus och avslutas med en efterfest till en rockkonsert. Utöver vår á la carte-servering har vi stora sällskap som besöker våra scener samt övriga event vilket gör att ingen dag är den andra lik. Att vi även är en del av Pop House-koncernen som inkluderar Pop House Hotel, ABBA The Museum, The Bakery och Hotell Hasselbacken gör att möjligheterna är oändliga. Hos oss har du möjlighet att lära dig och få insikt i andra affärsområden och jobba i olika delar av koncernen.

Vi strävar mot att vara en hållbar arbetsgivare och värdesätter mångfald i vår personalstyrka och hoppas att du som söker har intresse och erfarenhet från många olika kulturer.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till ingmari@cirkus.se

Häng med oss på Instagram

[elfsight_instagram_feed id="1"]
Book a table