Join The Cirkus

Join The Cirkus, Cirkus, Djurgården

Nya Cirkus öppnar hösten 2019 – ett tillhåll för samkväm för oliktänkande

Historiska Cirkus på Djurgården i Stockholm kommer genomgå en omfattande renovering och i samband med det ta en ny inriktning, när det gäller matutbud, kulturutbud, inredning och tonalitet.

“Jag vill skapa en kulturinstitution som vågar utmana och väcka tankar och på så sätt försöka vända rädsla till nyfikenhet. Det generella utbudet kommer inte ändras men jag vill att våra gäster ska få ut något mer av besöket och att det ska vara självklart för dem att äta innan eller efter en föreställning och uppleva kultur på nya sätt” säger Ingmari Pagenkemper som är VD för Cirkus.

Nya Cirkus kommer bli ett tillhåll för roligheter, samkväm och oliktänkande! Vår ambition är att skapa extraordinära, udda och oväntade upplevelser, oavsett om du kommer hit för en konsert, en middag eller bara en kopp kaffe.

Hos oss ska du kunna känna dig som en del av vår gemenskap eller kunna vara i fred - ta med din förlängda familj eller komma själv. Hit kan du komma om du vill fly från verkligheten, uppleva något extra eller om du bara vill vara dig själv en stund.

Cirkus restaurang vill vara en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Här ska du trivas med alla dina vänner eller själv och förhoppningsvis lämna oss mätt, överraskad och med ett öppnare sinne.

Maten serveras på större fat ni får ta för er av, precis som hemma. Här serveras jäkligt god mat med bra råvaror där du delar maten med ditt sällskap eller behåller allt själv.

Köksteamet jonglerar med olika smaker som förväntas slå volter i munnen, allt serverat av vår omtänksamma och kunniga serveringspersonal.

Kom och var en del av vår fartfyllda förvandling – #jointhecirkus

LEDIGA JOBB

Kom och bli en del av nya Cirkus - ett tillhåll för roligheter, samkväm och oliktänkande! Då vi kommer ha öppet för alla onsdag-lördag utöver i samband med våra konserter, event och andra arrangemang söker vi nu restaurangchef, hovmästare och serveringspersonal.

VÅRA EVENEMANG

JOIN THE CIRKUS

[elfsight_instagram_feed id="2"]
Book a table