Konferens Djurgården

Hos oss på Cirkus får du en lyckad konferens Djurgården

Är det dags för konferens Djurgården? Ta chansen att samla kollegorna på Cirkus! Vi erbjuder unika möjligheter att ordna företagsevent som överträffar dina förväntningar. Stora mässutrymmen, middagssittning för upp till 600 personer och ett brett utbud av flexibla möteslokaler garanterar en framgångsrik konferens. Hör av dig till oss så kommer vi fram till ett paket som passar just ditt företag.

 

De bästa förutsättningarna för en konferens Djurgården

Här finns en komplett konferensanläggning med scenutrustning, bar och restaurang. Är du ute efter boende så ligger dessutom några av Stockholms hotellpärlor i närheten. Vill ni kombinera ert företagsevent med showunderhållning? Missa inte vårt utbud av förstklassiga musikaler, föreläsningar och konserter! Med lokaler som är optimala för möten och event är Cirkus platsen för framtidens konferenser.

Cirkus – ett säkert kort för högklassig showunderhållning

Cirkus på Kungliga Djurgården grundades 1892 för dåtidens stora cirkussällskap. Idag har teaterkomplexet blivit förknippat med TV-inspelningar, konserter med både svenska och internationella artister, klassiska musikaler och mycket mer. Cirkus stora scen, och moderna Nya Cirkus har blivit etablerade arenor inom underhållningsbranschen. Vi har ambitionen att bli Nordens mest framstående allaktivitetshus, något som gör att du garanterat blir nöjd.

Njut av spännande smakupplevelser i vår restaurang

Till varje föreställning kan du boka en välsmakande middagsmeny. I vår populära restaurang hittar du klassiska rätter med en kreativ och oväntad touch. Passa dessutom på att ta en fördrink i någon av våra två barer, eller unna dig förfriskningar under showens paus. Är ni ett större sällskap? Cirkus erbjuder även en rymlig festvåning och tillgång till Ernst Rolf logen – en exklusiv chambre séparée för upp till 12 personer.

Perfekt läge till Djurgårdens myllrande nöjesutbud

Cirkus ligger i hjärtat av Djurgården. Närheten till Gröna Lund, Skansen och andra attraktioner är oslagbar om du vill upptäcka mer av vackra Djurgården. Söker du boende ligger moderna Pop House Hotel eller anrika Hotell Hasselbacken precis intill, idealiskt för dig som vill bo bekvämt bara ett stenkast från Cirkus.

Välkommen!

Konferens Djurgården

HOTELL NÄRA CIRKUS

I anslutning till Cirkus finns fler fina alternativ för övernattning. Dels Pop House Hotel och dels Hasselbacken. På Pop House Hotel, där musik är den röda tråden, kan du tillbringa din natt i något av de fina rummen. Hasselbacken ligger i en lummig park precis intill Cirkus och erbjuder en klassisk miljö med fina nyrenoverade rum.

POP HOUSE HOTEL

På Djurgården mitt i Stockholm ligger Pop House Hotel på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. I huset finns, utöver ABBA The Museum, Pop House Hotel med restaurang och bar även ett Glashus med live-musik och events. Ett perfekt hotell för dig som vill bo centralt men ändå uppleva lugnet från Djurgården.

Hotell Hasselbacken

Historiska hotell Hasselbacken ligger granne med Cirkus, på Djurgården. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som ert nästa företagsevenemang.

Book a table