Miss Inga It's Motherf***ing Brunch Time Cirkus

Miss Inga: "Grattis Stockholm och Kungliga Djurgården"


Sveriges mest kända drag queen Martin “Miss Inga” Johansson tar sin succéshow till Cirkus och Djurgården. Den 4 april bjuder Cirkus in till en exklusiv brunch och bingo när det är dags för It’s Motherf***ing Brunch Time. 

Med stort inslag av “under bältet”-humor, manlig striptease och komedi gjorde Martin “Miss Inga” Johanssons skruvade variant på bingo succé när It’s Motherf***ing Teatime hade premiär på Södra Teatern våren 2015. Publiktrycket var enormt och Miss Ingas experiment resulterade i fem utsålda säsonger. Showen har dessutom tagits Sverige runt med nedslag på olika festivaler, företagsfester och landade till och med i Globen vid ett tillfälle. 

Nu är det dags för Martin “Miss Inga” Johansson att ta succén till Cirkus på Djurgården i Stockholm. Den här gången förvandlas tebjudningen till en brunch där Cirkus köksmästare Håkan Hederstedt tar ut svängarna ordentligt. 

I biljettpriset ingår välkomstdryck och brunch med rätter lika skruvade som Miss Ingas skämt och smakar lika gott som bingovinsterna!

"Vi vill att Cirkus ska vara en plats för det udda och oväntade som det en gång var. Att bjuda in Miss Inga och hens vrickade bingoshow är därför ett självklart val. Djurgården kommer aldrig mer vara sig likt efter detta spektakel."

Ingmari Pagenkemper, vd för Cirkus Arena & Restaurang. 

Miss Ingas bingoshow är fylld av oförskämd, obrydd och hämningslös snabb underhållning och musik. Med sig har Miss Inga också Kim Högstedt, CK och Karl Of Sweden. Tillsammans skapar de en brunch som är vild, rolig och sexig. Och i Miss Ingas regi låter hen knappt någon i publiken undgå hennes vassa tunga och spydigheter. 

"Jag har blivit bombarderad av samtal, mejl och röksignaler om att börja med bingoshowerna igen. Så grattis Stockholm och Kungliga Djurgården. Here I fu***ing come!"

– Martin Johansson, bingoutropare tillika enväldig härskare, Miss Inga

Läs mer och köp biljetter här.

Book a table