Restaurang Stockholm

Cirkus Restaurang Stockholm

– matupplevelser utöver det vanliga

Välkommen till vår restaurang i hjärtat av Djurgården. Här hittar du kreativa och oväntade maträtter komponerade av våra passionerade kockar. Besök oss och unna smaklökarna något alldeles extra eller varför inte äta middag innan showen på Cirkus?

Kreativ och lekfull bistro

Restaurangen på Cirkus erbjuder rätter för både matfantasten och dig som bara vill äta något gott. Cirkus restaurang Stockholm vill vara en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Här ska du trivas med alla dina vänner eller själv och förhoppningsvis lämna oss mätt, överraskad och med ett öppnare sinne.

Stockholms pulserande högborg för show & event

Ända sedan 1892 har Cirkus stått värd för uppskattade evenemang, musikaler, konserter och galor. Genom åren har bland annat ”Phantom of the Opera”, ”Livet är en schlager” och ”Kristina från Duvemåla” tagit plats på de två etablerade scenerna. Under sommaren 2019 genomgår Historiska Cirkus på Djurgården en omfattande renovering och i samband med det ta en ny inriktning, när det gäller matutbud, kulturutbud, inredning och tonalitet.

Välkommen!

Restaurang Stockholm

HOTELL NÄRA CIRKUS

I anslutning till Cirkus finns fler fina alternativ för övernattning. Dels Backstage Hotel och dels Hasselbacken. På Backstage Hotel, där kulturen är den röda tråden, kan du tillbringa din natt i något av de fina rummen. Hasselbacken ligger i en lummig park precis intill Cirkus och erbjuder en klassisk miljö med fina nyrenoverade rum.

BACKSTAGE HOTEL

På Djurgården mitt i Stockholm ligger Backstage Hotel på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. Backstage Hotel, Konsthallen, Pop Story och ABBA The Museum ligger i samma byggnad. Ett perfekt hotell för dig som vill bo centralt men ändå uppleva lugnet från Djurgården.

Hotell Hasselbacken

Historiska hotell Hasselbacken ligger granne med Cirkus, på Djurgården. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som ert nästa företagsevenemang.

Book a table