Daniel Norgren with Band

23-04-17 20:00 Cirkus, Stockholm
ca. 2 h
13 år

Daniel Norgren återvänder till Sverige och Norge för ett begränsat antal shower.

Organizer
Superpuma Records
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Det senaste året har Daniel Norgren uppträtt solo, tillsammans med sitt band och med Gävle Symfoniorkester.

Utanför turnén har han tillhandahållit soundtracket till årets Cannes Film Festival Jury-pristagare; ”Le Otto Montagne” (regi av Felix Van Groeningen och Charlotte Vandermeersch) och även den australiensiska dokumentären ”The Road To Patagonia” (vinnare Bästa film) Byron Bay International Film Festival).

Med färre än 30 livedatum under 2022 – majoriteten är slutsålda kvällar – är det inte en överdrift att säga att 2023 kommer det sannolikt inte att vara ”när” du ser Norgren live utan ”om”.

Arrangör: Superpuma Records
Längd: 2 h, ej paus

Rullstolsplats bokas på 077 170 70 70 eller via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table