London Symphonic Rock Orchestra

24-10-06 18:00 Cirkus, Stockholm
ca. 2h inkl. paus
5 år

London Symphonic Rock Orchestra är pionjärer som förenar orkesterns allsmäktiga kraft med innovativ teknik och rockens vilda uppror. De levererar ikoniska rockhits på ett spektakulärt sätt.

Organizer
Julius AB
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

London Symphonic Rock Orchestra är pionjärer som förenar orkesterns allsmäktiga kraft med innovativ teknik och rockens vilda uppror. De levererar ikoniska rockhits på ett spektakulärt sätt.

2018 bildades gruppen av 12 klassiskt utbildade artister sammanförda av sin kärlek till rockmusik och enorma talang. Gruppen har samarbetat och uppträtt med många artister, bland annat Trevor Horn Band och Queen Machine. Fler än 200 shower har spelats för över 400 000 fans.

Du får höra klassiska hits från: AC/DC, Led Zeppelin, Metallica, Iron Maiden, Guns N Roses, Evanescence, Motörhead, Foo Fighters, Rage against The Machine, System of a Down och många fler.

Bandmedlemmarna är klädda som en armé av rockkrigare. Atmosfären är elektrisk och musikerna är fascinerande. Den musik de skapar gör att publiken omedelbart fängslas.

 

Rullstolsplatser köps via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table