Paolo Nutini

24-06-13 19:30 Cirkus, Stockholm
13 år

Har man en gång hört Paolo Nutini sjunga glömmer man det inte.

Organizer
Luger
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Har man en gång hört Paolo Nutini sjunga glömmer man det inte. Den skotska singer-songwritern är nämligen välsignad med en tidlöst själfull röst och han vet precis hur han ska använda den. En röst som för övrigt inte bara tagit hans blåögda soul till toppen av de brittiska listorna utan också över hela världen. Detta trots att den mediaskygga Nutini konsekvent undviker intervjuer, sociala medier och annat som förväntas av stora artister idag.

Det stora genombrottet kom omedelbart med debutalbumet ’These Streets’ 2007. Ett album som för övrigt också rymmer lyssnarfavoriter som ’Last Request’ och ’New Shoes’. Samma fina mottagande fick också uppföljarna ’Sunny Side Up’ (2009) och ’Caustic Love’ (2014). Men sedan hände något. Och det var många, inte minst landsmannen Lewis Capaldi, som undrade vad som hade hänt med Skottlands mest distinkta röst. Svaret lät sig dröja i åtta år senare men när det modiga återkomstalbumet ’Last Night In The Bittersweet’ släpptes 2022 var det tydligt att Nutini utnyttjat den frihet han köpt sig själv till fullo. Nu har det blivit dags för den enigmatiska Paolo Nutini att spela i Stockholm och Göteborg, närmare bestämt på Cirkus den 13 juni respektive Pustervik den 15 juni. Biljettsläpp fredag 22 mars klockan 11.00!

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se eller via Ticketmaster: 0776 70 77 77


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table