Women en Jazz - en del av Stockholm Jazz Festival 2023

Nu kan vi äntligen avslöja att vi för första gången är en del av Stockholm Jazz Festival.

Isabella Lundgren

All, or nothing at all - med hela hjärtat som insats och sorgen som katharsis. Världspremiär på Nya Cirkus för Isabella Lundgrens nya konsertprojekt vid Stockholm Jazz Festival 2023!

Blossom Dearest

Hur ofta ser vi två sångerskor i ett gemensamt projekt på den svenska jazzscenen?

Alldeles för sällan tycker de två kollegorna, tillika nära vännerna, Amanda Ginsburg och Lovisa Jennervall. I flera år har de två verkat parallellt som sångerskor, frontfigurer, bandledare och låtskrivare och via sin vänskap har de delat den frustration, stress och glädje som lätt uppstår i det omväxlande livet som musiker. Nu vill de göra sig till kollegor på riktigt genom att ställa sig på scen sida vid sida. Nu får de vara två om allt, i motvind och medvind.

Liselotte Östblom är en svensk vokalist, artist, multiinstrumentalist och kompositör vars talang bubblar på den internationella jazzscenen. Hon återvänder nu från sin bas i London till Stockholm Jazz för en intim solouppsättning av hennes röst, piano, och effektpedaler som kommer att visa upp hennes virtuosa producenttalang inom liveelektronik och hennes sångskapande från grunden.

Fritt inträde!

Anna Arco

Anna Arco komponerar och framför experimentell pop med inslag av både hiphop, jazz och metal. Den Stockholmsbaserade multibegåvade sångerskan med den kristallklara rösten ramar in drömska melodier, intuitiva beats och berättelser om mörka platser i människan.

Fritt inträde!

Våra konsertkvällar för WOMEN IN JAZZ under Stockholm Jazzfestival avslutas med ljuvligt jazzjam på vår scen Livemodern i Cirkus restaurang. Musiker som vill jamma och jazzälskare som vill spisa skön musik är alla hjärtligt välkomna.

Fritt inträde!

Book a table