100 år av åtrå
Johan Kinde 60. Lustans Lakejer 40.

23-09-02 19:30 Cirkus, Stockholm
18 år, 15 år i målsmans sällskap

Måndagen 15 maj fyllde Johan Kinde 60 år. I samband med det bestämde sig Johan och Lustans Lakejer för att fira denna tilldragelse med en unik jubileumskonsert på Cirkus i Stockholm lördagen 2 september.

Organizer
Lust Enterprises
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Eftersom LL på grund av pandemin aldrig riktigt fick chansen att uppmärksamma bandets 40-årsjubileum så passar vi på att fira det samtidigt – et voilà: 60 + 40 = 100 år av åtrå.
Vi kommer att spela hits och klassiker från de sammanlagt 11 album som Lustans Lakejer och Johan Kinde givit ut och givetvis även de starkaste fristående singlarna. För att göra aftonen riktigt extraordinär har vi bjudit in några vänner som kommer att framföra en del av dessa juveler tillsammans med oss. Självklart kommer vi också att spela några mer obskyra låtar som vi vet tillhör våra älskade fans favoriter.

Så ta fram frisyrgelén, lägg champagnen på kylning och borsta av er aftonklänning och smoking – Lördagen 2 september är det fest!

/LL

Biljetter släpps på Ticketmaster nu på torsdag 25 maj.
Detta kommer att bli den enda konsert som LL gör i höst och den sista inom överskådlig framtid.

Arrangör: Lust Enterprises
Längd: ca 2- 2,5 timmar
Åldersgräns: 18 år. 15 år i målsmans sällskap

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på telefon: 0776 70 77 77 eller via Cirkus på: tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table