Babblarna & Tjingeling
affären

Nya Cirkus, Stockholm
ca. 45 min
Rekommenderad ålder 2-5 år. Alla i salongen behöver biljett, även de som sitter i knät.

Efter 950 färgglada föreställningar med Babblarna, kommer en helt ny svängig och interaktiv musikal för småttingar, ”Babblarna & Tjingeling-affären”.

Organizer
Mys Artisteri AB
DATUM
2024-12-26
11:00
Thursday
2024-12-26
14:00
Thursday
2025-05-11
14:00
Sunday

Efter 950 färgglada föreställningar med Babblarna, kommer en helt ny svängig och interaktiv musikal för småttingar, ”Babblarna & Tjingeling-affären”.

Babblarna har byggt en affär där man kan köpa massor av roliga saker och få sånger på köpet! Barnen i publiken får hjälpa Klonk att ”Tjingeling-plinga” när Babblarna handlar. Bobbo vill handla först och Babba tar betalt. Diddi förvandlar hela affären till en buss och låter vägen svänga både hit och dit. Dadda vill köpa spik och brädor för att bygga en trädkoja. Doddo vill trolla och köper en magisk trollerihatt. Bibbi köper målarfärg och låter barnen i publiken välja vilka färger som den stora penseln ska måla med. Vi flyger över kullarna – sträck ut armarna och följ med!

I Babblarnas musikaler får alla barn alltid vara med och språkleken står i fokus.
Föreställningen framförs med tal, tecken, sång och dans

Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte vill sitta still.

Lämna barnvagnen hemma eller i bilen.

Ta gärna med sittkudde för barnet att sitta på.

Alla i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet och oavsett ålder.

Föreställningens längd är ca 45 min.

Rullstolsplats bokas via telefonnummer 0776 70 77 77 eller tickets@cirkus.se

www.babblarna.se/live

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.


Book a table