Diana Krall

23-04-26 19:30 Cirkus, Stockholm
13 år

Den enastående jazzsångerskan/pianisten Diana Krall besöker välkända musikalhemmet Cirkus vackraste sal.

Organizer
All Things Live
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Diana Krall är den enda jazzsångerskan som har lyckats nå toppen av Billboard Jazz Albums-listan med åtta album.

Hittills har hennes album fått två Grammy®Awards, tio Juno®Awards och har även vunnit nio guld-, tre platina- och sju multiplatinaalbum.

Hon föddes i Nanaimo i närheten av Vancouver. Diana fastnade för pianot redan vid fyra års ålder och började uppträda när hon var femton på olika lokala arrangemang. Stödet fick hon hemifrån och främst från sin far som var en känd och respekterad pianist.

Publiken har en storslagen kväll i att se framemot när Diana Krall kommer till Sverige och ger konsert på Cirkus med sin mjuka och förföriska jazzsång.

Diana Krall har besökt Stockholm och Cirkus tidigare, senast 2017. Här förtrollade hon publiken med en sublim sång och framträdande med ett välspelande band.

Arrangör: All Things Live
Åldersgräns: 13 år
Inget förband

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på telefon: 0771 70 70 70 eller via Cirkus på: tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table