Magnus Carlsson
Från Barbados till Gamla Stan

Lilla Cirkus
110 min (ingen paus)

Med anledning av Coronaviruset! Magnus Carlssons shower ”Från Barbados till Gamla Stan” kommer inte att spela 27 mars – 28 mars. Detta är en svår situation för oss alla och vi arbetar med att försöka senarelägga arrangemanget, så håll i din biljett och vi återkommer inom 14 dagar. Varje enskild gäst kommer att bli kontaktad …

Organizer
Krall Entertainment
Ticket Office
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurant
Öppen från 17:00
SPELSCHEMA

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i BarbadosAlcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Under våren 2019 var Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble ute på stor Sverigeturné med succéföreställningen ”Från Barbados till Gamla Stan ”. Under hösten fick showen sin fortsättning i Stockholm. Nu laddar Magnus för att återigen hoppa i glitterkostymen och ta med den kritiker- och publikhyllade showen ut på turné, där han tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

 

Ålder: Rekommenderas från 13år  Barn och ungdomar under 13år bör bära hörselkåpor.

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en menybiljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table