Riverside

23-04-28 19:00 Nya Cirkus, Stockholm
13 år

Progressive Circus presenterar stolt två nya Sverigekonserter med de polska progressive metalgenierna RIVERSIDE!

Organizer
Progressive Circus
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Sedan starten 2001 har bandet byggt upp ett starkt rykte som ett av modern progressive rocks främsta namn, med över 700 konserter runtom i världen, 7 fullängdsalbum, 2 minialbum och 2 livealbum.

Hösten 2018 släpptes det fantastiska albumet ”Wasteland”, som blev bandets största framgång så långt, var med på många årsbästalistor, vann guldalbum och toppade albumlistan i Polen. Turnén som följde pågick fram till 2020 men fick avbrytas när Coronapandemin slog till. Istället inleddes arbetet med nästa album med slutresultatet ID.Entity som släpps i januari 2023. Med nytt material, förnyad energi och ett gott självförtroende ger sig bandet sedan ut på turné i Nordamerika och Europa, inklusive besök på Pustervik i Göteborg 26 april och på Lilla Cirkus i Stockholm 28 april.

I am done with you (new song): https://www.youtube.com/watch?v=3q6XJfKxKb4
Wasteland (live): https://www.youtube.com/watch?v=-ygv3BBqv3U

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table