tAKIDA
20th Anniversary Tour

20-01-29 19:30 Cirkus
13 år

tAKiDA slår på stort och firar deras 20-årsjubileum med en turné! De inleder nästa år med att åka landet runt med sin ”20th Anniversary Tour” och besöker även Norge, Danmark och Finland

Organizer
Live Nation
Ticket Office
Öppen från 17:00
Bar & Restaurant
Öppen från 17:00
Köp biljetter
Bandet som idag stolt kan kalla sig för en av Sveriges främsta rockband bildades 1999 och slog igenom rejält med debutalbumet ”Make You Breathe” år 2006.
Året därpå släpptes albumet ”Bury The Lies” som innehöll hitsingeln ”Curly Sue” som låg på förstaplatsen P3s Tracklista i tio veckor och på Svensktoppen i 54 veckor.
Förra året började de arbeta med skivbolaget BMG där de släppte singeln ”Master” som blev början på ett nytt kapitel för tAKiDA. Samarbetet blev en internationell succé med slutsålda spelningar och en större fan-skara.
I år firar bandet sitt 20-årsjubileum, en imponerande milstolpe som de vill fira ute på vägarna tillsammans med sina fans:
-Det känns som om vår resa precis börjat och nu vill vi visa vad vi åstadkommit. Tack alla och följ med oss på resan vidare i vår!
Senast i somras såg vi tAKiDA på den exklusiva turnén TRE.STOPP. Nu åker de på en rikstäckande jubileumsturné med totalt 17 stopp, inklusive fyra spelningar i våra nordiska grannländer Norge, Finland och Danmark. Därefter fortsätter bandet vidare ut i Europa för ännu en turné.
Biljetter släpps imorgon den 27 september via LiveNation.se.

Arrangör: Live Nation

 

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa till en meny-biljett. Då intar ni er middag i vår restaurang innan föreställningen.  Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table