The Hällas Saga
Live at Cirkus

22-04-10 19:30 Cirkus
13 år

Musik som konstart har många förtjänster. En av dem är förmågan att förflytta lyssnaren till andra platser. Att erbjuda en flykt från tristessen. Få band bemästrar denna teknik bättre än den svenska kvintetten Hällas.

Organizer
Luger inc.
Köp biljetter

Musik som konstart har många förtjänster. En av dem är förmågan att förflytta lyssnaren till andra platser. Att erbjuda en flykt från tristessen.

Få band bemästrar denna teknik bättre än den svenska kvintetten Hällas. Med sin kärlek till 70-talets progressiva rock, melodiska gitarriff, folkmusik och hårdrock – allt förpackad i rymdestetik och fantasyberättelser – har Hällas på tre skivor bjudit in lyssnaren till en förtrollad värld där riddaren Sir Hällas äventyr är den röda tråden.

Nu när världen sakta öppnar upp sig efter pandemin står Hällas redo att även i konsertformat vägleda oss till en förunderlig värld där magi är verklig. I januari 2022 kommer bandet att ta Cirkus i besittning och det utlovas en show utöver det vanliga. Hela berättelsen om Hällas kommer att berättas från början till slut på en maximalistisk scen ljussatt och utsmyckad med all rekvisita som krävs för att visuellt komplettera berättelsen. Detta kommer bli en kväll att minnas!

Åldersgräns 13 år

Arrangör: Live Nation

 

Biljettkassan öppnar: 2h innan showstart

Restaurangen öppnar: 2 h innan showstart

 

Book a table