Thomas Stenström

23-01-01 19:00 Cirkus
13 år

På mindre än ett år har Stenström alltså utökat sin repertoar med mängder av sprillans nytt material och återigen erövrat Sveriges livescen – och denna milstolpe firar vi med ett exklusivt gig på Cirkus i Stockholm!

Organizer
Blixten & Co
Ticket Office
Öppnar 2 h innan
Bar & Restaurant
Öppnar 2 h innan
Köp biljetter

Thomas Stenströms 2019 har präglats av flitigt turnerande och en mängd stilsäkra musiksläpp. Uddevallasonen har sedan februari i år – utöver släpp av både en EP och ett album – hunnit med ett idogt turnerande över hela Sverige. På mindre än ett år har Stenström alltså utökat sin repertoar med mängder av sprillans nytt material och återigen erövrat Sveriges livescen – och denna milstolpe firar vi med ett exklusivt gig på Cirkus i Stockholm!

”Milstolpe. Det är vad den här konserten är. Jag mitt band och min publik har gjort flera hundra konserter tillsammans, och Cirkus känns som en avslutning och en nystart på samma gång.”Thomas Stenström

Efter en kortare tids tystnad var Thomas Stenström tillbaka med besked i februari 2019 – och året skulle knappast lämna mycket övrigt att önska. En fullspäckad release- och turnékalender har under året mynnat ut i EP:n Uddevalla dreamer, del 1, plattan Dreamer och närapå 30 gig runt om i landet.

I februari 2019 var det singeln Adios Amigo som utgjorde startskottet för upptakten till det som kom att bli EP:n Uddevalla dreamer, del 1, och efter en intensiv sommarturné var det med singeln Nån Annan som upptakten inför albumsläppet Dreamer den 8 november drog igång.

Kort sagt – 2019 har varit Thomas Stenströms år. Mängder av musik har släppts, konsertlokaler har satts i gung och Gröna Lund har fyllts till bredden. Den 6 och 7 december satte Thomas Stenström punkt för vår-, sommar- och höstturnén med två gig i hemstaden Uddevalla till ett hejdundrande publiktryck och hyllningar både från press och publik.

”Stenström gav Uddevalla bästa kicken i stan” – Bohusläningen

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table