OBS!! FLYTTAT EVENT
YES
kommer INTE att äga rum 28/5
23

23-05-28 19:30 Cirkus
13 år

Flyttat event = kommer ej att spela 28/5-2023! Mer information om biljetter har skickats den 20/3-23 till den mailadress som användes i samband med biljettköp. Nytt datum kommer meddelas inom kort vi mail och denna sida.

Organizer
ALL THINGS LIVE
Ticket Office
17:00
Bar & Restaurant
17:00
Köp biljetter

Flyttat event! Mer information om biljetter har skickats den 20/3-23 till den mailadress som användes i samband med biljettköp. Nytt datum kommer meddelas inom kort vi mail och denna sida.

Ett av de mest innovativa banden inom progressiv rock och rent av legender inom sin genre – nu står det klart att YES tar sin ”The Album Series Tour” till Europa och Sverige!

Sedan starten 1968 har YES betraktats som ett av de mest innovativa, influerande och mest älskade banden inom rockmusikens historia. Under 1970-talet producerade de banbrytande album vars musik och innehåll skakade om rockvärlden. Bandet har under årens gång vunnit en Grammy, fått flertalet Grammy-nomineringar, sålt över 50 miljoner skivor och intagit en stolt plats i Rock And Roll Hall Of Fame.

Med en stor HD-videovägg i bakgrunden kommer YES att framföra en show bestående av två set där den första delen innefattar de klassiska favoriterna från YES’s omfattande låtskatt.Under showens andra del kommer bandet därefter att spela det hyllade ”Relayer” albumet i sin helhet som är ett av deras mest distinkta album.

”Relayer” är deras sjunde studioalbum och kom att sätta ton för en ny och vassare musikalisk riktning för bandet. Albumet släpptes 1974 och blev en stor succé och klättrade högt upp på topplistorna i både Storbritannien och USA.

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table